Imam microlab 820 zvucnike koji su sasvim ok,i imam dva kompjutera jedan mi sluzi samo za download jer je izuzetno tih,a drugi je gejmerski....kompjuteri stoje jedan pored drugog...Kako da najlakse povezem oba kompjutera na iste zvucnike,tj Microlab 820? oni imaju samo jedan jack koji se bode u zeleni ulaz na integrisanoj zvucnoj.... to bi mi pomoglo da kada samo hocu da surfujem ili skidam sa neta samo ukljucim ovaj tisi komp i da zvuk radi na Microlabu,a kada mi se igraju igre samo da ukljucim gejmerski komp,i da i na njemu radi zvuk isto na microlab zvucnicima, da ne moram da vadim kabal iz jednog kompa u drugi kad god hocu da koristim razlicite kompove???
puno hvala,sad znam kako to izgleda,nego kako onda da povezem oba kompa? npr. taj adapter ubacim u zvucnu od jednog kompa,a jednim 3.5mm kablom povezem drugi komp iz drugog ulaza iz adaptera?
Tebi traba da budu sva tri zenska da bi mogao nesto da uradis.
Najbolje ti je da kupis 3 zenska 3,5mm dzeka i da ti neko to lepo ugradi u neku kutijicu i postavi jedan preklopnik kojim ces preklapati sa kojeg kompa da ide zvuk. Mislim da je tako najbolje i da izbegnes eventualno neki broom koji bi se mogao javiti kada su oba konstantno prikljucena na pojacalo, a jedan racunar zagasen.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
a mozes i lepo da odes u Mikroprinc/neku drugu slicnu radnju i objasnis im kakav problem imas i zamolis ih da ti naprave kabal koji bi ti zadovoljio potrebe...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.