Naravno da karta ima AV in. Ako bacis oko na sledece slicice, videces da ti treba 9-pin konektor/adapter sa S-video-m, composite i audio L/R IN chincevima. Dakle, zajmi ili kupi negde adapter ili potrazi u kutiji, ako si je kupio novu sa svom pratecom opremom.
Recimo, hoce neki materijal sa VHS-a da prebaci u racunar. Ubode video IN i Audio IN i snimi ko covek fajl sa zvukom...
@Modena: Pa spoji iz zvucne `audio out` sa 3.5mm dzekom u taj adapter u chinceve `crveni i beli tj. Audio L/R IN` Napisi ti nama sta tacno hoces da izvedes?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: mislim zanima me sta bi ti hteo sa time da dobijes :: ::
Nisi se ti dobro izjasnio sta ti treba. Ja sam mislio da hoces da dovedes zvuk u nju radi nekakvog Audio/Video capture-a... Ako neces da citas sa usana, onda spoji sa kablicem (onaj 4-pin koji se koristio za dovlacenje zvuka sa CD playera) http://amigakit.leamancomputing.com/catalog/images/4pincdaudio.jpg i ubodi jedan u karticu i drugi kraj na zvucnu (CD in/aux in) ako nemas taj na zvucnoj, onda moras da krpis, iseces jedan kraj i spojis 3.5mm dzek i ubodes u Line IN u zvucnu.
Ne, ne, ne...To sto bodes u onaj adapter sto sam ti napisao u 1. postu ti je Audio IN, znaci tebi treba Audio out iz TV kartice koji ces spojiti sa zvucnom da bi dobio zvuk sa TV-a.
Znaci treba ti ova dva kabla, jer nisam video da ima da se kupi gotov 4-pin CD audio to 3.5mm dzek.
Jedan kraj Audiocd kabla ide u TV karticu (na samoj kartici u cosku imas taj konektor), a drugi kraj odfikari i prilemi 3.5mm dzek koji ces butnuti u xFI zvucnu u Audio Line IN. Ako nisi vest, daj nekom da ti to ocas prelemi ili nadji taj 3.5mm zdek da kablom i spoji zavijanjem zica i izoluj. Crvena i bela su L/R, a ona deblja je masa...
:: moja zvucna nema line in,samo izlaz za slusalic :: :: gilooile@ hocu da imam zvuk kad koristim tv/fm kartu.Reci mi samo kakav kabal ide iz zvucne u crveni i beli chinc :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & Akasa Veno :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: WD 3200AAK :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X OC + Acellero xtreme :: LG W2243S-P :: OCZ 550W fatalit :: Logitech X-230 2. :: Xtreme Titanium sb0880 :: ::
pa ok, malo si se pogresno izjasnio u prvom postu,tebi ne treba od zvucne do tv kartice, vec obrnuto, treba ti samo mala bananica 3,5mm na oba kraja, obicno, ili kako je gile odgovorio, 4 pinski kablic za audio
:: DFI DK 790FX M2R :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & Akasa Veno :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: WD 3200AAK :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X OC + Acellero xtreme :: LG W2243S-P :: OCZ 550W fatalit :: Logitech X-230 2. :: Xtreme Titanium :: :: :: :: :: mislim zanima me sta bi ti hteo sa time da dobijes :: :: :: :: :: :: Svrha tog `bacanja` je kad gledas neki tv kanal da imas zvuk a ne da citas sa usana sta kazu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.