Ljudi dajte preporuku za slusalice do 2k otprilike, moze i koji dinar preko. Sluzile bi prvenstveno za gledanje filmova, slusanje muzike sa laptopa. Do sad sam imao A4tech hs800 pa sam bio extra zadovoljan, a one su jeftiniji model.
holandski brend, solidan kvalitet izrade a zvuk je super za taj novac.
ili da skupis jos para pa da uzmes neke sennheiser ili nesto skuplje od 2000 din. skontaces vremenom da su slusalice jedna od onih stvari za koje treba davati sto vise novca i uzivati u onome za sta sluze. javi sta si kupio.
Kod slusalica i zvuka uopsteno uglavnom vazi pravilo koliko para toliko muzike uz naravno subjektivna odstupanja..
Predlazem da ukoliko mozete preskocite te marke tipa genius, canyon i slicno..
Imam sennheiser hd 212 pro mislim da je model, kupljene pre tacno sedam godina..ne lice vise ni na sta, skroz izkidane i ispucale ali i dalje pevaju kao i prvog dana..jedino kod tog modela sto mi je malo smetalo je pritisak na ushi koji je ochit nakon duzeg koristenja, ali sam se ja navikao na to..
Vidim na itsvetu da imaju model 202 pa verujem da je to slicno 212 pro..tako da eto to savetujem za malo vise para (57e).
U slusalice definitivno vredi uloziti malo vise para ako vam muzika ista znaci u zivotu.. Ja sam sebi prosle godine uzeo audiophile sluske od magnezijuma, mahagonija i kozhe i verujem da ce me sluzhiti desetcima i desetcima godina.. Nije to kao graficka da izgubish na flagshipu i po 200e godishnje recimo..nego keshirash hiljadarku, a za 20 godina vredi mozda 3x vise ili bar isto.. U svakom slucaju u minus neces ici kao sa svakidashnjim hardwareom.. Naravno, ko sta voli i ko koliko moze..moja 3 centa (:
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.