Ljudi, da li ima negde kod nas da se kupi USB fm transmiter. Dakle hocu bezicno da pustam muziku sa laptopa na mini liniji. Imam nokiu n97 ona to ima ugradjeno. A da li mozda postoji takva opcija da utaknem u usb i bude transmiter? Da se kupi negde?
Najjednostavnija varijanta je da ti neko donese od preko jer stvarno ne verujem da neko kod nas uvozi ovo.Jeste korsina stvarčica ali nema valike potražnje za tim.I negde sam pročitao da je jako loš kvalitet zvuka jer se u prenosu gubi mnogo.Oseti se malo u kolima, ali na kompu i stubu bi to verovatno bilo osetno loše...
Dada na to sam i mislio. Znaci nema kod nas, video sam ja to u inostranstvu al sam pomislio mozda je neko nabavio negde. E, pa u kolima sa telefona je extra a i u kuci, na 5-6m radi ko ludo, pa sam mislio da ima mozda i kod nas da se kupi. jbg, nista onda...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.