Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Kabl za mp3 player
STRANA 1 OD 1
annat Kabl za mp3 player 22.12.2012. 14:33 T50903

status: user
broj poruka: 228
Imam canyon mp3 player (cns-mp1g) koji se napaja preko usb (naravno) koji u plejer ulazi kao audio 3.5mm kabl (isti ulaz kao i za slušalice). The thing is.. Kabl je prs`o. Neko vreme je radilo kad ga savijem i stisnem pri audio strani, ali sad ni tako neće.

Gde da nađem taj kabl??? Znači, s jedne strane klasičan usb, a s druge klasičan 3.5mm slušalice ulaz. http://www.amazon.com/HDE-Barrel-Jack-Power-Cable/dp/B003059FAI

Poludeću bez muzike u gsp-u. :|
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peterpan mozda gresim ali... 22.12.2012. 14:39 #463382

broj poruka: 786
Koliko ja ovde vidim sa jedne strane ti je USB, a sa druge napojni kablic za fon od 5V, ne audio `bajonet`

Kako god, ako si u BG-u imas na Banovom Brdu radnju KDK i prodaju sve zive i moguce kablove...
annat Re: mozda gresim ali... 22.12.2012. 14:43 #463383

Pa, isti je ulaz. Imam samo jedan ulaz na samom plejeru. U njega idu slušalice/veza s kompom.

Gde na Brdu ti je otprilike ta radnja?

:: Koliko ja ovde vidim sa jedne strane ti je USB, a sa druge napojni kablic za fon od 5V, ne audio `bajonet
::
:: Kako god, ako si u BG-u imas na Banovom Brdu radnju KDK i prodaju sve zive i moguce kablove...
annat Jao, jao, greška u kopiranju linka 22.12.2012. 15:07 #463388

ovakav mi treba

http://www.amazon.com/BestDealUSA-Stereo-Microphone-Headphone-Adapter/dp/B006DU3GQQ/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1356185205&sr=1-3&keywords=usb+to+3.5mm+jack+audio+adapter
peterpan re 22.12.2012. 16:34 #463409

broj poruka: 786

U trznom centru na prvom spratu, koji je preko puta meka u pozeskoj ulici.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs