Inace mala ispravka - kvadrofonija ti je 4.0 tj bez woofer-a - ako cemo da bas cepidlacimo .) ( ajde i ja da se napravim malo pametan :) ) Imao sam jednom cmi zvucnu i presela mi je - nista nije islo bez muke.
RAdila mi bez problema na w7 jedno je sranje što nemože sama da raspodeli stereo zvuk na sve zvučnike nego moraš ići ručno to da postaviš u drajveru kad ti zatreba recimo za YT ,muziku i.t.d. a zatim da vraćaš na staro kad gledaš neki film sa 5.1 zvukom ,igraš igre i slično Black Wolf.
de nadje tu kartu od pre hrista, znas li ti kako se tiho cuju zvucnici preko nje u odnosu na bilo koju drugu (creative, ESS itd.)
:: Drugari dali Windows 7 podrzava CMI8738/PCI-SX zvucnu? Koliko zvucnika mogu da povezem na nju neko mi rece da podrzava kvadrofoniju odnosno 4.1 zvuk :: :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.