mislim da je najbolje da odes u mitros i da probas sve od ovih navedenih(ne moras bukvalno bas sve, otpisi neke), ja bih npr. ostavio AKG i Audio technica, izbacio bih plantronics i behringer.. AKG ti je moja preporuka, jos samo da ih probas, cujes i vidis da li odgovaraju posto je kupovina slusalica individualna.
AKG najbolji izbor.... ala su cene otisle u kurac, ove k99 kad ih je ortak uzimao pre jedno god. dana bile 5500..... a sad su 8000 JBT.... jos malo pa moze da ih proda za iste pare :D
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
@imarkovic, Bobi4ever, x3msvabo Hvala na brzim odgovorima
Pre kupovine CANYON CNR-HS10 hteo sam da uzmem neke sluske od SENNHEISER-a ali sam odustao jer su slab zvuk kada se povezu na integrisanu zvucnu. Pitanje koliko bi se razlikovao zvuk u radnji i kod mene. Uvek sam stedeo kada sam kupovao slusalice pa mi je zato potreban savet.
Kolika se garancija dobija uz AKG? Da li mitrosmusic ima najpovoljnije cene?
pa otkud ja znam, napisao sam za svaki slucaj :P @acanen, nemaju slusalice pojacalo u sebi, tako da za adekvatne slusalice moras imati malo bolju zvucnu..
:: Ozb? Ja reko hvale ljudi zato sto je njesra! : :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: s razlogom :: :: :: :: :: :: :: Nisam ih imao ali ih dosta ljudi hvali :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: ::
Procitao sam na netu da SENNHEISER HD 201 imaju slab zvuk ako su povezane na integrusu. Planiram da za par meseci menjam plocu,procesor, kuciste i napajanje pa radije ne bi da kupujem sada i zvucnu. Nadam se da ce se javiti neko ko koristi AKG sa integrusom.
Te AKG sluske imaju 115 db jacine. Ali ako ti je integrusa slaba, slab izlaz, bice ti slab zvuk u slusalicama, ima ti njih i na 120db. Ako su ti bile jake ove Canyon, onda mozes AKG, jer Canyon ima 108 db jacinu u slusalicama.
Ja prodajem Sennheiser HD-215 II...dao bih ih za 5500,ako te zanima-pusti mi mejl... Pre njih sam imao AKG-519DJ(koje su iste kao i 518DJ,samo drugačije boje).Za 518DJ,tj 519DJ mnogi tvrde da su najbolja kupovina do 100 eura,mada su po meni HD 215 II 2 klase iznad.Mnoooogo udobnije,jednostrani izmenjivi kabl,prirodniji zvuk...
Sennheiser HD202 su po meni isto odlična kupovina,njih imaš nove za nekih 40-ak eura.
Sennheiser HD201 + Xonar DG na Exciter Mode (pojacivac) je ubedljivo najbolja kombinacija/kupovina do 50 evra .) a imam inace jos i HD428,HD518 i Shure 440 ali HD201 najvise koristim :)
HD201 su dobre slusalice, ali jastuci su im krs.. ima revizija ovih sluski
:: Sennheiser HD201 + Xonar DG na Exciter Mode (pojacivac) je ubedljivo najbolja kombinacija/kupovina do 50 evra .) a imam inace jos i HD428,HD518 i Shure 440 ali HD201 najvise koristim : :: :: ::
na xonaru sve zvuci dobro zbog amp-a, 201 su dobre sluske za taj novac, te sluske su neko vreme kostale 1600din, ne mozes ocekivati ne znam sta za takvu cenu, jos sennheiser.. na integrusi je sve krs.
Da sloj koji pokriva jastucice se brzo oguli ali su meni najudobnije slusalice koje sam dosad koristio,zvuk (uz pojacalo) neverovatan ako gledamo na cenu,evo koristim ih skoro 5 godina i u to vreme su padali bar 20 puta na pod,gazio kablove (slucajno) tockovima stolice i evo i dalje ko nove.....osim sloja kojeg vise nema :D
:: HD201 su dobre slusalice, ali jastuci su im krs.. ima revizija ovih slusk :: :: :: :: Sennheiser HD201 + Xonar DG na Exciter Mode (pojacivac) je ubedljivo najbolja kombinacija/kupovina do 50 evra .) a imam inace jos i HD428,HD518 i Shure 440 ali HD201 najvise koristim : :: :: :: :: :: ::
Aha,imaš HD518 i najviše koristiš HD201... Ja imam francuski ležaj,ali mnogo češće spavam na podu u vreći za spavanje... Psihijatar mi rekao kako sam ja dobar čovek!!!
:: Sennheiser HD201 + Xonar DG na Exciter Mode (pojacivac) je ubedljivo najbolja kombinacija/kupovina do 50 evra .) a imam inace jos i HD428,HD518 i Shure 440 ali HD201 najvise koristim : :: :: ::
Nosim naocare pa imam problem sa okvirom i HD518,dok to neresim koristim vecinom HD201. Inace nema toliko razlike u zvuku koliko ima u ceni...
:: :: Aha,imaš HD518 i najviše koristiš HD201.. :: Ja imam francuski ležaj,ali mnogo češće spavam na podu u vreći za spavanje.. :: Psihijatar mi rekao kako sam ja dobar čovek!! :: :: :: Sennheiser HD201 + Xonar DG na Exciter Mode (pojacivac) je ubedljivo najbolja kombinacija/kupovina do 50 evra .) a imam inace jos i HD428,HD518 i Shure 440 ali HD201 najvise koristim : :: :: :: :: :: ::
@drum Nisam planirao da dam preko 4000 tako da necu da uzmem Sennheiser HD-215 II a i hteo bih da kupim nove sa garancijom.
@tata02 Secam se da sam posle tvog saveta konacno odlucio da uzmem Asus EAH6850 ali ovaj put te necu poslusati jer mi se cini da su Akg k44 v2 bolje od tih Philipsovih.
@imarkovic Sigurno necu uzeti HD201 zbog losih jastucica i komentara sa neta
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.