Uzeo TV box: http://bit.ly/PE4H0x i sada mi trebaju zvucnici, koji ce da reprodukuju zvuk. Imam jednu bananicu kao vezu sa zvucnicima. Postojeci 5.1 sistem ne mogu da iskoristim, jer mi za njegovo povezivanje idu 3 stereo bananice.
Kakve zvucnike uzeti, ako mi je bitno da sum prilikom ugasenog TVa, a i kompa bude na nuli (znaci da ne slusam zujanje, kad je sve iskljuceno)?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ne znam koliki ti je budzet ali ja imam ove od davno davno i fenomenalni su za ovaj novac http://goo.gl/Grfjw , ako vec hoces nesto ozbiljnije kazi budzet, ovo sam ti dao srednje jeftinu varijantu a da radi posao.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Razmisljao sam o plafon 30-50 evra. Prvo Microlab FC330, ali su oni nekada bili 30-40 evra, a sada vidim da su skoro 80. Pa sam odustao od njih.
Problem je sto je soba ~30m2, a ovi treba da pokriju zvukom, kad se gleda TV sa 4-5 metara. Opet, kad se TV ugasi, ne treba da zuje i suste, kako neki stari koje imam - zuje i suste (u leru).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
1. Ovaj eksterni tjuner ima ugradjen zvucnik od 1,5 W za TV ton. 2. Na AUDIO OUT (bananicu) mozes da prikljucis prednji levi i desni zvucnik (jedna bananica) od 5.1 sistema - ali neces cuti nista :) - treba da povezes kablom AUDIO OUT (zelene boje) sa zvucne na PC sa AUDIO IN na tjuneru i tada ces moci da cujes tonski signal koji reprodukuje PC (naprimer ton sa Youtube videa) kad je tjuiner prebacen sa TV na PC. 3. Upoznaj se sa uputstvom za upotrebu (User Manual0 i pozovi na pivo nekog ko se razume u tu tehniku da Ti ispovezuje sta i kako treba.
Decko, na cemu si? Niko nije spomenuo koriscenje racunara. edit: Jasno mi je na sta si ciljao, ali poenta ovakvog tjunera je upravo u tome da se ne bi koristio racunar...
@strela 5.1 sistem verovatno moze da se iskoristi. Samo je pitanje da li ces dobiti zvuk samo na prednja 2 kao sto je gavra rekao, ili na svim zvucnicima (u zavisnosti od sistema).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.