E sad me i ti zajebavas... Znam bre ko je Doca80, to je onaj sto je imao avatar sa Ficom...
Jedino mi nije jasno zasto `Via` ?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: samo što ga nema odavno ili ga ima pod drugim imenom :: :: Pesma je stara ima godinu dana ako ne i jače. Trash verzija narodne muzike koja i ne zvuči toliko loše kad je odslušate par puta :: support normalit :: ::
Samo Doca nema vremena od posla da svrati na berzu ni priblizno kao nekada.... Da cuveni ubica SIS ploca u jednom danu dve ubi samo dodirom:)))))) I cuveni ,i nikad prezaljeni fica koji je isao kao lud:)))) a inace via Doca znaci da sam pesmu okacio na fejsbuk,i da je zema ISHMERISH odlepio na pesmu,usla mu u usi,i jednostavno je morao da je podeli sa svima vama na berzi...ni danas ne bi svratio na berzu i video da pominjete mene da nisam bolestan i lezim kuci.... Eto objasnjenje za sve:)))) pozzzzzzzz
:: @Abner nisam ni mislio da ne znaš koje. Pesma namenjena njemu :: :: @doca80 a za docu jedna od mene :: :: http://www.youtube.com/watch?v=3OztwZO2FO :: :: :: support normalit ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.