status: user broj poruka: 8 | Posedujem laptop Asus A6000KM (AMD Turion ML37, 1GB DDR RAM, 100GB HDD, Nvida 7300 GO) i posto radim kao DJ kupio sam i Creative Sound Blaster LIVE 24bit, eksternal. Karticu sam uzeo jer mi je potrebna quadraphonia jer muziku pustam preko Traktor-a. (U Traktoru mi je ukljucena opcija EXTERANAL MIXER po koristim dva izlaza sa kartice). Javlja mi se problem da u toku rada sa externom zvucnom karticom zakoci mi se ceo laptop na 5 sekundi (otprilike posle 2 sata rada). I to se ponovi ponovo nakon 30-45min. Bas je nezgodno kad ti se tako nesto desi u sred zurke! Ima dana kada se pomenuti problem ne javi uopste. Reinstalirao sam muzicku karticu nekoliko puta i nista. Skinuo sam i nove drajvere i instalirao i opet isto. Kada koristim integrisanu zvucnu klarticu sa laptopa sve radi perfektno. Napominjem da u device manager-u u opciji IDE ATA/ATAPI controllers sam sve podesio kako je napisano u uputstvu za zvucnu karticu. Da li neko ima pojma sta moze da je u pitanju? |