Kupio bih 5.1 zvucnike za racunar, koristicu ih primarno za igre pa tek na drugom mestu muzika. Budzet mi je do nekih 20 000 rsd. Za oko su mi zapala 2 sistema
Za igre i filmove...tražio sam nešto solidno, slušao Logi (pa i Z906), Genius (nisam bio nešto oduševljen), pa i neke aktivne monitore...Nisam imao iskustva sa Microlabom, ali nisam pogrešio...sveukupno bolji, oštriji i prijatniji zvuk od mojih vernih Logi X-640, koje sam imao skoro 10god...ZA kompjuterske zvučnike-preporuka. I da, ja sam ih pre nekoliko meseci platio nešto ispod 17k.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Gde si uzeo microlab? koliko su jaki zvucnici, kakav je vufer? jel mogu da se kace na zid?
:: Za igre i filmove...tražio sam nešto solidno, slušao Logi (pa i Z906), Genius (nisam bio nešto oduševljen), pa i neke aktivne monitore...Nisam imao iskustva sa Microlabom, ali nisam pogrešio...sveukupno bolji, oštriji i prijatniji zvuk od mojih vernih Logi X-640, koje sam imao skoro 10god...ZA kompjuterske zvučnike-preporuka. I da, ja sam ih pre nekoliko meseci platio nešto ispod 17k... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
x-540 nema nikakvog izoblicenja ni na 90%(retko kad pojacavam vise od 70%ak), slusao sam Genius ima izoblicenja na 80%ak mozda cak i na nesto ispod, microlab ima komsija(dosta stariji zvucnici) super su......i to je sve sta sam imao prilike da cujem.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Imam Genius 5005, nemoj da ih kupujes. On/Off button je na poledjini subwuffera, daljinski od TV-a se mesa sa sistemom (zamisli u 3 ujutru kad se pojaca na default koji je dosta jak), zvuk nije nesto.. Sve u svemu, ne znam sta mi bi da kupim Genius.
U Desk-u, čini mi se da su bili poslednji u toj turi. Dosta su jaki, nikad ih nisam pojačao preko 60 (80 je max). Što se woofera tiče, nisam očekivao da će biti bolji od onog sa X-640 koji ima dvostruku membranu, ali jeste, i to prilično-bas je nekako dublji i mekši, nije klasično gruvanje. Nije predviđeno da se kače na zid, ali sam uzeo obične nosače za zvučnike i zašrafio ih na zadnju drvenu masku, vise bez problema... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Gde si uzeo microlab? koliko su jaki zvucnici, kakav je vufer? jel mogu da se kace na zid :: :: :: :: Za igre i filmove...tražio sam nešto solidno, slušao Logi (pa i Z906), Genius (nisam bio nešto oduševljen), pa i neke aktivne monitore...Nisam imao iskustva sa Microlabom, ali nisam pogrešio...sveukupno bolji, oštriji i prijatniji zvuk od mojih vernih Logi X-640, koje sam imao skoro 10god...ZA kompjuterske zvučnike-preporuka. I da, ja sam ih pre nekoliko meseci platio nešto ispod 17k... :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
nemam ama bas nikakvog iskustva sa zvucnicima, sta su aktivni monitori? :) i jel mozes da mi posaljes neki link, sta preporucujes za te pare. hvala :)
:: uh, pa za te pare ja bih znao sta bih kupio.. sta drugo nego aktivne monitor :: :: :: :: :: :: Kupio bih 5.1 zvucnike za racunar, koristicu ih primarno za igre pa tek na drugom mestu muzika. Budzet mi je do nekih 20 000 rsd. Za oko su mi zapala 2 sistem :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/detaljnije/monitor/69-3883 :: :: http://www.pcberza.rs/detaljnije/jakovsistem/138-7445 :: :: :: :: Zanima me vase misljenje i predlozi da li postoji nesto trece :) i da mi pomognete u izboru.
Nameravam da kupim zvucnike primarno za slusanje muzike, da li se isplati uzeti 5.1 sistem ili ostati pri 2.1? Interesuje me da zvucnici budu sto glasniji.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.