U pitanju je rmx jedne stare dobre dance stvari, al nema teoretske sanse da se setim, cuje se u pozadini melodija, pa ako bi neko bio ljubazan da preslusa i da mi kaze koja je stvar u pitanju bio bih jako zahvalan!
Inace, da ne bih otvarao jos jednu temu, ovde cu javno da pohvalim jednog kolegu berzasa, mislim da mu je nick Pera Detlic, elem covek mi je danas na usb flash prekopirao 8GB YU dance-a koji sam trazio takodje ovde na pcberzi pre recimo dve nedelje, i dao 5 mp3 CD-ova iz tog doba, veliko mu hvala i drz se druze! Inace, covek boluje od multiplex skleroze ali je i dalje ostao vedar i pozitivan, i spreman da ucini. Hvala ti jos jednom druze i veliki pozdrav od dbqp-a!
Elem, kad vec postavih temu na pogresno mesto da bih nadam se dobio sto pre odgovor, da pitam i ovo vezano za komponente: Koju zvucnu karticu preporucujete umesto ove integrisane realtekove kante al da ima izlaze za front audio panel (za mikrofon i sluske) na kucistu? Bez toga mi zvucna stvarno nista ne znaci.
.. pevac je krele, klavijaturista derpe, a djeva je sise nisko zapasala, ali sve u svemu pesma je ludilo (osim ako vas ne podsećaju na Rockere s Moravu...)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.