Jedino su 4`,pa su fizički dosta manji,ali kvalitetom zvuka mislim da nećeš nezadovoljan...
:: Da li postoji uopste neki 2.0 sistem u prodaji kod nas, a da makar podsreca na kvalitet i izgled ovih zvucnika :: :: 2.1/5.1 itd ne dolaze u obzir ... :: :: :: Bem ti telekom adsl
:: Možda ovi.. :: :: http://www.player.rs/product.php?ID=116 :: :: Jedino su 4`,pa su fizički dosta manji,ali kvalitetom zvuka mislim da nećeš nezadovoljan.. :: :: :: :: Da li postoji uopste neki 2.0 sistem u prodaji kod nas, a da makar podsreca na kvalitet i izgled ovih zvucnika :: :: :: :: 2.1/5.1 itd ne dolaze u obzir ... :: :: :: :: :: :: Bem ti telekom adsl
P.S. Piše: uskoro na lageru. Trava i magarci, ako ne bude sreće.
Budale računaju na sreću.
:: pa ako su aktivni onda ne zahtevaju pojacalo :: :: :: :: Ali su verovatno aktivni i zahtevaju pojačalo.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Pasivni sam mislio... debil. U svakom slučaju ne znam jesu stand-alone. __________________ Scourge of PCBerza
:: pa ako su aktivni onda ne zahtevaju pojacalo :: :: :: :: Ali su verovatno aktivni i zahtevaju pojačalo.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.