Nisam bas ljubitelj in ear sluski, ali ako su dobre, mogu i one. Naslov je kao sto pise, koje sluske da uzmem za Ipod a da su bubice? Videh neke Altec Lansing u Emmiju za nekih 2000+ dingosa, ali se plasim da nisu slabe, jer jedne vec imam, zvuk je super zaista a bas je preslab u odnosu na Sony bubare koje su svisnule a sada ih nema u prodaji, a ove moje Altec, jedna je svisnula sluska pa je vreme za nove. Max budzet je 20e, ne bih davao vise, jer nisam bas pazljiv sa bubicama, cesto ispadnu, zgazim ih itd.
Videcu mozda jos u subotu, u kojoj Tehnomaniji imaju najveci izbor sluski, pa cu otici da probam ako se ne budu stekali za probu. Prosli put se prodavac tresao kad je vadio slusalice iz kutije da probam, k`o da su od slonovace... br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Procitao sam to, ima komentara gde pise i da je izoblicen bass, tj da nije realan. xD A iz iskustva znam da je Sein malo los u nizem cenovnom segmentu. Hvala na preporuci. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Mislim da se sa cx 150 neces pokajati :: Neki ljudi kazu cak da je bas i prenaglasen, tako da problema sa basem neces imati ::
Ja sam prilikom kupovine isprobao i cx 150 i ove Sony sto sam ti rekao. Lepsi mi je bio zvuk na Sony-ju i nisam se pokajao. Na njima stoji `extra bass` ali nije skoro oupste prenaglaseno. Ergonomski su Sony mnogo bolje odradjene zato sto su zakrivljene pa upadnu u usni kanal kako treba i meni nikad nisu ispale cak i kad sam vozio bajs po terenu i raznoraznim rupama. Takodje imaju zljeb na gumicama tako da je ispadanje gumice prakticno nemoguce. Za jacinu zvuka moras sam da vidis, meni su na Sony player-u bile i vise nego glasne.
Info iz prve ruke, to se ceni! :) Pa kapiram da ni na Ipod Touch-u nece biti tihe, probacu pa cu videti mozda vec u subotu ako budem imao vremena da skoknem do tehnomanije. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ja sam prilikom kupovine isprobao i cx 150 i ove Sony sto sam ti rekao :: Lepsi mi je bio zvuk na Sony-ju i nisam se pokajao. Na njima stoji `extra bass` ali nije skoro oupste prenaglaseno. :: Ergonomski su Sony mnogo bolje odradjene zato sto su zakrivljene pa upadnu u usni kanal kako treba i meni nikad nisu ispale cak i kad sam vozio bajs po terenu i raznoraznim rupama. Takodje imaju zljeb na gumicama tako da je ispadanje gumice prakticno nemoguce :: Za jacinu zvuka moras sam da vidis, meni su na Sony player-u bile i vise nego glasne ::
Zeleo bi da se nadovezem na ovu temu, I ja trazim bubice ali moraju da imaju regulator jacine zvuka na kablu ili bar on - of . Moze li neko da preporuci ?
Ove sto je dovla preporucio, Sony MDR, ako se gleda po specifikacijama, dakle bar na papiru su VRH, Seinh. CX 150 nema sta da trazi pored njih, kud i kamo veci frekventni opseg, i ako je to u realnosti tako onda neces pogresiti uopste.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.