Nema jeftinije od cmi8738:). Ako mu je makar malo bitan kvalitet, ondak potrazite sound blaster live, osetno je bolja, a cena im je isto mizerija. Ja bih zaobisao taj USB partljak, malo zapnes i odvalis ga, a i ne odise mi kvalitetom.
kupio je ortak na Kupindu 7.1 zvuchnu karticu koju koristi sa laptopom i 5.1 sistemom. U pitanju je kineska kutijica, velichine pakle pljuga. Ima potrebne ulaze i izlaze, plus optichki ulaz i izlaz. Placena 2500dinara. Odlichno radi, za taj novac nema primedbi i bash se pitamo kako radi Creative usb kartica koja koshta 4 puta vishe.
:: valja li to cudo cemu?, nije za mene vec mi jednom poznaniku(laik dibidus) riknula zvucna na ploci pa mu trazim najjeftinije resenje :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Ta Creative od 80e je bruka karta, ja sam nju gledao ali nema od toga nista sada meni treba graficka, tu ide u stek svaki dinar, kakvi nema ni govora, za tu USB Creative ja cu imati EVBot i GTX680 Classified backplate. Sve gledam neku u oglasima bas jeftino da se pojavi tipa 30-35 za to bi moglo da se nadje Bulk pakovanje Titanium, bez diska, kutije, CDa, polovno, ali nema neki ludak je stavio 15 oglasa njegove kartice.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)
:: Ta Creative od 80e je bruka karta, ja sam nju gledao ali nema od toga nista sada meni treba graficka, tu ide u stek svaki dinar, kakvi nema ni govora, za tu USB Creative ja cu imati EVBot i GTX680 Classified backplate :: Sve gledam neku u oglasima bas jeftino da se pojavi tipa 30-35 za to bi moglo da se nadje Bulk pakovanje Titanium, bez diska, kutije, CDa, polovno, ali nema neki ludak je stavio 15 oglasa njegove kartice :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) :: ::
Ja pricam o usb varijantama za 400-500 kinti, kao sto rekoh jedino je bitno da ne baguju i da se cuje zvuk, kvalitet je misaona imenica za doticnu personu
wow, 7.1 USB zvucna za 350din, jeftinija je od dial-up modema
:: :: :: `Vako nesto: http://is.gd/nyvN4 :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
350 din? Posto mu nije bitan kvalitet zvuka, onda nema sta da razmisljas, bocni tu od 350 i resen posao. Zabole te patka, cak ne moras ni kuciste da otvaras, hi, hi, hi...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gde god je karta na USB interfejsu, treba da budes svestan da
10.09.2012. 22:20
status: user broj poruka: 10999
se radi o softverskoj emulaciji zvuka. A to, jednostavno, nije to. Bilo da je rec o slusalicama, zvucnicima, mikrofonu, zv. karti ...resenje je iskljucivo jack od 3.5mm, ako hoces ``hardverski`` protok, analogni. Ili to ili koaksijalni odnosno opticki didgitalni. USB je OK za data transfer, za zvuk je shittina...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.