Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
YOYO slusalice ???
STRANA 1 OD 1
Sapphire YOYO slusalice ??? 07.09.2012. 12:16 T47463

status: user
broj poruka: 76
Zna li neko od vas gde mogu u Beogradu da se kupe yoyo slusalice ??? Nadam se da znate na sta mislim,nekad smo se kao deca igrali sa tim...yoyo :)

Nesto slicno ovome :) http://img20.imageshack.us/img20/338/26062010172.jpg samo jos da su slusalice..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 07.09.2012. 13:02 #439938

broj poruka: 1640
Ako si to negde video izguglaj sliku pa da vidimo i mi, pretpostavljam da je kabl onda nepokidiv i to su onda ultimativne sluske .). Ako si mislio na one kojima se samo uvlaci kabl i samo podsecaju na yoyo takvih bi svuda trebalo da ima po neki komad. Ako je ipak sve to samo tvoja zelja, onda neka meni neko javi gde ima da se kupe podvarak sluske, isto kao podvarak samo slusalice... xD

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sapphire Pa to to... 07.09.2012. 20:12 #439989

broj poruka: 76
Xaxa :) Ali ja to nigde bas nisam video...Imas neki link za neku prodavnicu za to cudo ? PC SHOP ILI NESTO ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs