U cemu je razlika, koji je noviji (kontam da je + novij), koje su njegove prednosti u odnosu na prethodni, koji ima bolji zvuk? Razmisljam da li da jurim obican ili klip. Vazno mi je da bude prosirivo sa karticama posto planiram da snimam samo FLAC fajlove, i vazno mi je da bude dovoljno jak da mogu da teram Sennheiser HD 518 slusalice sa njim (koje imaju impedance 50ohm..) Takodje jel tacno da je to trenutno jedan od plejera sa najboljim zvukom, i da ima daleko bolji zvuk od ipoda? Hvala unapred pozzzz
Nemam ni jedan od njih, ali sam malo proguglao i nasao poredjenje ta dva modela. Ne znam koliko je ovo poredjenje tacno... Male su razlike, ali izgleda da je bolji bez plusa,. Jedino sto taj sa plusicem ima Expansion Slot:SD, microSD, e sad koliko je to sve tacno i da ovaj bez plusa nema taj slot, jbmlga. Najbolje je da trazis neki rivju za oba modela...
Ne znam za sansa clip ali meni se sennheiser px-100II (32 omh) veoma jako cuju preko ipod shuffle 4G, ne drzim ih nikad na vise od ~70% tako da ce se verovatno i tvoje slusalice lepo cuti.
Inače, imao sam Clip, odličan je...Probao sam i Nano, a sam imam Creative X-Fi 2, Clip ne zaostaje mnogo sa kvalitetom zvuka... Fiat iustitia, et pereat mundus
Zna li neko zasto mi racunar ne prepoznaje plejer kad ga povezem preko usb kabla? Samo mi ovo izadje http://img809.imageshack.us/img809/4931/321uo.jpg Jel moguce da moram da prebacujem muziku preko WMP-a? Jel postoji neki softver koji bi olaksao to? Sreca pa imam citac kartica i adapter, pa cu za sada tako prebacivati...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.