guglam vec par sati i ne mogu da nadjem audio drajver za doticnu plocu ne bih se sikirao mnogo ali nemam kod sebe ni jednu muzickku za slot a najgore od svega je sto sam cuo kako joj radi integrusa ok ja sam uspeo (sada vise ni neznam sa kojim drajverom AC97) da dobijem ton ali na izlazu za `mislim` microfon da li neko ima neki predlog kako da resim ovo `cudo`
:: :: guglam vec par sati i ne mogu da nadjem audio drajver za doticnu ploc :: ne bih se sikirao mnogo ali nemam kod sebe ni jednu muzickku za slot :: a najgore od svega je sto sam cuo kako joj radi integrusa o :: ja sam uspeo (sada vise ni neznam sa kojim drajverom AC97) da dobijem to :: ali na izlazu za `mislim` microfo :: da li neko ima neki predlog kako da resim ovo `cudo ::
procitao bih rado ali je ploca `mladica` na kojoj se ne vidi a po secanju sam iprobao via Vynil kada sam dobio ton na microfonu cmi nije definitovno biosu postoji opcija AC97 u enable disejble Danijelk je u pravu to je ta ploca
:: procitao bih rado ali je ploca `mladica` na kojoj se ne vid :: a po secanju sam iprobao via Vynil kada sam dobio ton na microfon :: cmi nije definitovn :: biosu postoji opcij :: AC97 u enable disejbl :: Danijelk je u pravu to je ta ploc :: :: ::
stavljeno u biosu na enable vidi ga device menager ali nijedan od do sada probanih AC97 driversa nije ok
ZIDArska PARADAJZARA. RADI celih 500 din ploca i intel 2g sa 1,5 g rama i nvidiom 7600gt radi ok (ne racunajuci ton koji me je....e) ako nocas ne uradim nista po pitanju tona sutra na pvo buvljak idem za neku zvucnu
otela mi sesina klinka komp pa je ovaj za 7-15 dana ok
... i moje je mišljenje da to rešavaju STARI drajveri... svojedobno, pre broadband ere, imao sam cd sa gomilom drajvera i tu sam se `snabdevao` egzotičnim drajverima za pojedine zvučne i LAN integrisane probleme, a tada, naročito, za razne vrste Agere i Lucent modema koji su svi smrdili isto a koristili razne drajvere... Možda ima negde na netu tj. ima sigurno, da se iskopa. Pazi, neke vrste drajvera, originalno pisanih za gore pobrojano, PRESTAJALI su da rade kako treba nakon update-a i service pack-ova ms-a.
nisam sa javljao zato sto nisam imao ni konekciju na net do sada sje...o se konektor na utp kablu sredjeno jesam uzeo neku zvucnu danas na buvljaku i radi medjutim i dalje tragam za drajverom (koji je definitivno AC97) os je xp
imali mozda jumpere za redirekciju signala (prednji zadnji)
:: nisam sa javljao zato sto nisam imao ni konekciju na net do sad :: sje...o se konektor na utp kablu sredjen :: jesam uzeo neku zvucnu danas na buvljaku i rad :: medjutim i dalje tragam za drajverom (koji je definitivno AC97 :: os je x :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.