Pozdrav svima. Hocu ovih dana da kupi zvucnu karticu, naravno ASUS. Pa me interesuje koja bi bila dobra u rangu do 60e. (mislim da se vise od toga ne isplati dati za zvucnu, bolje za jacu graficku ) Gledao sam Xonar DG, Xonar DS/A, Xonar DX/XD/A, Xonar D1.. Muzika je u prvom planu (legendarni 120W Genius 5.1 sistem, matori drveni zvucnici od pre 6 godina), pa igrice.. Dajte savet sta bi bilo najbolje uzeti..
Znaci D1. OK druze, hvala. Sigurno duze vreme necu menjati zvucnike, opet ne bih da imam problema sa zvukom (ova intergisana mi ne uliva poverenje, pogotovo sto kad sam instalirao drajvere nisam imao 5.1 zvuk vec sam morao da uradim unistali i da ostavim nvidia drajvere pa sada tako radi bez problema ).
zbog buducnosti isao na kartu sa pci-e prikljuckom a to je trenutno samo dx. mada vex su izasle i dgx i dsx karte negdje u februaru i pitanje je trenutka kad ce doci kod nas.
zbog buducnosti isao na kartu sa pci-e prikljuckom a to je trenutno samo dx. mada vex su izasle i dgx i dsx karte negdje u februaru i pitanje je trenutka kad ce doci kod nas.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.