trebao bi da uzmem kod njih zvučnu kartu, čiji je uvoznik direct link. Da li mi je za ostvarivanje garancije uopšte bitno što su po za moj ukus mala radnja jer ću kako ja shvatam u slučaju potrebe garanciju realizovati preko firme uvoznika što je u ovom slučaju direct link. asus karta je u pitanju :)
Da, u slucaju kvara ides direktno u direct link, osim ako se kvar nije desio u roku od 7 dana od dana kupovine, sto u tom slucaju znaci da su duzni da ti ili zamene robu ili vrate pare.
Modulus je najvece smece od firme u kojoj sam ikad nesto kupio, zajebavali su me mesec dana za novo napajanje, koje su samo podmazali vratili mi, vlasnik je jedno dno koje je pokusalo da mi preti, bombu sam hteo da im bacim na onaj jad od radnje
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.