Molim za predloge. Trebaju mi za muziku i igre, ali ako moram da biram, pre za muziku. Stajace u sobi od oko 20 m2, na radnom stolu koji nije bas veliki, ali snasao bih se. Pozeljno je da imaju neki izvod za slusalice / mic na vuferu ili nekom od satelita. Za sad imam u vidu: http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-hf-2.1-1250/comp_tehn_speakers/41/848
Trebao sam da ih uzmem pre 10-ak dana,ali su mi se pojavili neki dodatni troškovi i morao sam odustati od kupovine.Mislim da za muziku do 100 eura nema bolje,a da je novo. Imaš ovde temu o njima,pa pročitaj iskustva ljudi koji ih imaju
Ne bih uzimao te iz oglasa, ali bih ako ima neka radnja u BG da ih prodaje. Oni altec lansing mi nisu losi al pisu ljudi da nesto krce :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Uzmi tog Altec-a i uzzivai, a to shto dinosaurusi ne zna.yu da nashtelu.yu zvuk njihov problem, u ospalom probash na licinom mestu i vidish! - tvoja soba plache za ATP3.com al` se vishe ne proizvode... - @#$^&!!!
:: Ne bih uzimao te iz oglasa, ali bih ako ima neka radnja u BG da ih prodaje :: Oni altec lansing mi nisu losi al pisu ljudi da nesto krce : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Ovaj Octane 7(VS 4621) bi trebali kao da su naslednici modela VS4121 koji ja imam,međutim lošiji su.To sam i na dosta foruma pročitao,a i sam se uverio.Drug je hteo da uzme ove kao moje,e sad pošto znam da ih više nema-preporučio sam mu Octane 7.Otišli smo zajedno u radnju i kad sam ih čuo,delovali su `bledo` i `isprano`... Na kraju je uzeo Logitech 5.1 X-540,mada su mi i oni lošiji od VS4121. Ne znam,ja sam hteo ove moje da prodam za 35 i da doplatim 60 za Kurzweil,al jbg...
:: :: Uzmi tog Altec-a i uzzivai, a to shto dinosaurusi ne zna.yu da nashtelu.yu zvuk njihov problem, u ospalom probash na licinom mestu i vidish! - tvoja soba plache za ATP3.com al` se vishe ne proizvode... - @#$^&!!! :: :: :: A8-3870K | A55 Pro3 | Ripjaws-X | EZRX | AX750 | Trooper | U2311H | G15+G9 | ATP :: :: :: Ne bih uzimao te iz oglasa, ali bih ako ima neka radnja u BG da ih prodaje :: :: Oni altec lansing mi nisu losi al pisu ljudi da nesto krce : :: :: *************************************************************** :: :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: :: :: ::
vec skoro 10 godina ,uzeo cim su se pojavili prezadovoljan sam,mada vise ih nigde ne mozes naci osim polovne a u ostalom tebi treba 2.1 uzmi altec neces pogresiti
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: Ja imam ove Altec :: :: http://goo.gl/GZ2dU :: :: Ovaj Octane 7(VS 4621) bi trebali kao da su naslednici modela VS4121 koji ja imam,međutim lošiji su.To sam i na dosta foruma pročitao,a i sam se uverio.Drug je hteo da uzme ove kao moje,e sad pošto znam da ih više nema-preporučio sam mu Octane 7.Otišli smo zajedno u radnju i kad sam ih čuo,delovali su `bledo` i `isprano`.. :: Na kraju je uzeo Logitech 5.1 X-540,mada su mi i oni lošiji od VS4121 :: Ne znam,ja sam hteo ove moje da prodam za 35 i da doplatim 60 za Kurzweil,al jbg.. :: :: :: :: :: Uzmi tog Altec-a i uzzivai, a to shto dinosaurusi ne zna.yu da nashtelu.yu zvuk njihov problem, u ospalom probash na licinom mestu i vidish! - tvoja soba plache za ATP3.com al` se vishe ne proizvode... - @#$^&!!! :: :: :: :: :: :: A8-3870K | A55 Pro3 | Ripjaws-X | EZRX | AX750 | Trooper | U2311H | G15+G9 | ATP :: :: :: :: :: Ne bih uzimao te iz oglasa, ali bih ako ima neka radnja u BG da ih prodaje :: :: :: Oni altec lansing mi nisu losi al pisu ljudi da nesto krce : :: :: :: *************************************************************** :: :: :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: :: :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: :: :: :: :: ::
Zaobiđi Altec Lansing VS4621 (Octane 7). Lično sam ih testirao naspram ATP3 modela i nisu im ni do kolena. Bas je previše izražen, ali se to još nekako i može uštelovati problem je što je bas nedefinisan i svira onako kako on hoće. Prava katastrofa sledi u srednjem opsegu gde srednjetonci zvuče kao da sviraju ispod ćebeta. Jedina svetla tačka su viskotonci koji su u stvari isti kao na ATP3 modelu koji je star skro 10-tak godina. Umesto da ima minimalnog napretka posle toliko godina, onu krupnim koracima nazaduju.
Uzmi Altec i nećeš pogrešti je nekada važilo, ali sada na žalost više nije tako.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.