Izbaci na oglasima da kupujes beats sluske, neko ce da ti proda kada uzme htc one x preko vipa. Vec sam video slucaj na benchu da je lik odvojeno njih prodao.
Toliko mogu ti `pomognem` :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Narode bacite neki savet koje sluske uzeti za ipod + fon.. :: :: ove su mi zapale za ok :: :: http://www.amazon.com/AKG-Q350WHT-Quincy-Signature-Headphone/dp/B004444O6 :: :: ili mozda neki Sene Cx 400 ? uglavnom budzet je do 50-ak e za sluske pa bacite koji link sta mi je najbolje :: :: `fala : :: :: :: :: Ajd uzdravlje
Sta marketing ucini coveku, beats nema dobar zvuk. It`s made by niggers, for niggers. Brljotina puna basa koja pokriva low-mid, mid tonove i zna se za koju muziku je namenjen ovaj brend... Ako vec hocete dubok i jak bas onda uzmete ove: Sony MDR XB40EX - one su 5 soma po meni najbolje sluske za te novce (sa jacim basom)
Beyerdinamic DTX-101IE - one hi-fi Grado iGi - korato - 89e (najbolji izbor) isprsi se za bolji zvuk Senn CX300II - 4audio, player.
__________________________________________________________ Velg Bort Livet
:: Sta marketing ucini coveku, beats nema dobar zvuk. It`s made by niggers, for niggers. Brljotina puna basa koja pokriva low-mid, mid tonove i zna se za koju muziku je namenjen ovaj brend.. :: Ako vec hocete dubok i jak bas onda uzmete ove :: Sony MDR XB40EX - one su 5 soma po meni najbolje sluske za te novce (sa jacim basom :: :: Beyerdinamic DTX-101IE - one hi-f :: Grado iGi - korato - 89e (najbolji izbor) isprsi se za bolji zvu :: Senn CX300II - 4audio, player :: :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet ::
ja sam ih uzeo u sony prodavnici, ali ih je bilo i u big bang-u, tc usce. flat kabl, kvalitetan, ne upetljava se. Sluske imaju neverovatno dubok bas (veliki drajver) naravno nisu top ponuda ipak su to slusalice za 50e, ali sam zadovoljan zvukom.
@skar, naravno da jesi, jer ako ne cujes druge bolje (citaj skuplje) sluske ne mozes ni da znas koje su mane tvojim. kapiras? __________________________________________________________ Velg Bort Livet
jos jedna stavka koja mi je bitna, zaboravih da pitam, da li imaju kabl over the neck?
:: ja sam ih uzeo u sony prodavnici, ali ih je bilo i u big bang-u, tc usce. flat kabl, kvalitetan, ne upetljava se. Sluske imaju neverovatno dubok bas (veliki drajver) naravno nisu top ponuda ipak su to slusalice za 50e, ali sam zadovoljan zvukom :: :: @skar, naravno da jesi, jer ako ne cujes druge bolje (citaj skuplje) sluske ne mozes ni da znas koje su mane tvojim. kapiras? :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
standardni Y, dobijas i cable clipper i futrolu uz njih. teze su zbog kabla i samog kucista, zato ih zakacis na jaknu, kosulju etc i picis. Neki su se zalili kako im nisu udobne, meni odlicne.
registruj se na head-fi.org najbolji forum za slusalice i portabilne plejere.
Uzeo sam skoro SanDisk Clip+ (najkvalitetniji zvuk) instalirao rockbox na njega. perverzija od plejera.
Planiram Sennheiser Professional IE60 da uzmem na rate. Cuo sam kod lika kombinaciju Clip+ i IE8. Nesto sasvim bolesno __________________________________________________________ Velg Bort Livet
au bre ljudi al ga ozeziste po tom basu :D.. prvo ne uzimam sluske zbog basa,a i cuo sam da su te dr.dre i ostale slicne veliko sranje .
Znaci hocu da zamenim ipod krs slusalice sa nekim dosta jasnijim i kvalitetnijim..a ne samo da bas cujem i nista vise.
Ne slusam hip hop, rep,itd
Ne bih davao 90e na slusalice, vec ovih 50e je previse za parce gume .
Erestun brate znas li kakve su te MDR-XB40EX sto preporucujes VS AKG Q350 ( ali Quincy Jones serija ) jer koliko vidim svi ih hvale da imaju kristalno cist zvuk
ne mogu da verujem, da li je moguce da uopste vise ne prave ni najbolje slusalice sa tim, nego Y, strasno me to nervira, nije prakticno
:: standardni Y, dobijas i cable clipper i futrolu uz njih :: teze su zbog kabla i samog kucista, zato ih zakacis na jaknu, kosulju etc i picis :: Neki su se zalili kako im nisu udobne, meni odlicne :: :: registruj se na head-fi.org najbolji forum za slusalice i portabilne plejere :: :: Uzeo sam skoro SanDisk Clip+ (najkvalitetniji zvuk) instalirao rockbox na njega. perverzija od plejera :: :: Planiram Sennheiser Professional IE60 da uzmem na rate. Cuo sam kod lika kombinaciju Clip+ i IE8 :: Nesto sasvim bolesno :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Nisam slusao Q350, moraces da ih cujes svojim usima. kao sto rekoh, head-fi.org
Ne znam Igore, meni vise Y odgovara, imam mdr-ex082, dva para, uvek su mi isle na K zbog takvog sistema. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
2 para.. hm.. pa sto ne kazes odmah nego me zavlacis :P aj svrni na gmail
:: Nisam slusao Q350, moraces da ih cujes svojim usima :: kao sto rekoh, head-fi.or :: :: Ne znam Igore, meni vise Y odgovara, imam mdr-ex082, dva para, uvek su mi isle na K zbog takvog sistema :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.