Ljudi sta mislite o ova dva playera?Ortak mi kaze da su Apple samo naduvani brand, ali se nadam da to nije tacno?Kakvi su utisci?Da li se uopste isplati dati 53e za ova dva playera,i koliko je bitno to sto nemaju display?
Ja sam pre dve nedelje kupio iPod shuffle od 1GB(ova nova generacija) u phoenix-u za nekih 7000 dinara i nisam se pokajao..Uz player dobijas dock preko koga se puni i dobijas apple sluske koje su odlicnog kvaliteta..Do sada je svirao dobro i nisam imao problema,verovatno ce ako i u buduce biti..Jedini problem kod shuffle-a je to sto se puni samo preko dock-a koj je povezan na komp,tako da moras da mu dokupis usb punjac ako zelis da ga punis kada si na putovanju ili kada ti komp nije pri ruci..Takodje nemoj da se brines za nepostojanje displeja jer mu u opste ni ne treba..Ja bih ti ga preporucio i mogu di reci da neces pogresiti,ali bih ti isto predlozio da pre kupovine pogledas i creative playere jer sam video i njihove playere koji su slicne cene kao apple i skoro istog kvaliteta samo sto imaju ekran..creative bi ti bio moj drugi predlog jer imaju ekran,inace sto se tice kvaliteta izrade i zvuka apple je je jos uvek ne prevazidjen..Pozz
moj izbor je takodje creative... teram ga vec dve godine (Nomad MuVo TX, 1GB)... sljaka kao da je juce kupljen, sa sve autenticnim sluskama... napominjem da radi svaki, ali SVAKI dan... creative sajt izbacuje firmvere, tako da ni to nije problem (3 do sada)... samo fleshovanje je krajnje intuitivno, tako da i krajnje neiskusan korisnik nema zbunitis (sve se svodi na najbanalniji dvoklik)
ima samo jednu manu - tada sam ga platio 160e :((((( ... sada je neuporedivo manje
svojevremeno sam kod prijatelja naleteo na transcend flash player, koji je bio izvanrednog zvuka... mozda bolji od svega sto sam cuo... ali isto tako i nevidjeno ruzan i krajnje mutave navigacije kroz menije - za razliku od malo pre spomenutog...
Ako je parametar cijena,tvoj drug je u pravu - Apple jeste `naduvan`.Medjutim,kvalitet mu se ne moze osporiti. Pored Apple,pomenuo bih Creative,iriver i mobiBLU.Mislim da je bilo koji od navedenih proizvodjaca bolji izbor,jer 95 e za 1 GB je mnogo.Plus - nemas displej,mada,nije toliko vazan.Naravno,treba obratiti paznju na najvazniju komponentu ovakvih uredjaja -zvuk.Izgled je vazan,ali ne koliko kvalitet zvuka.
:: Ja sam pre dve nedelje kupio iPod shuffle od 1GB(ova nova generacija) u phoenix-u za nekih 7000 dinara i nisam se pokajao..Uz player dobijas dock preko koga se puni i dobijas apple sluske koje su odlicnog kvaliteta..Do sada je svirao dobro i nisam imao problema,verovatno ce ako i u buduce biti..Jedini problem kod shuffle-a je to sto se puni samo preko dock-a koj je povezan na komp,tako da moras da mu dokupis usb punjac ako zelis da ga punis kada si na putovanju ili kada ti komp nije pri ruci..Takodje nemoj da se brines za nepostojanje displeja jer mu u opste ni ne treba..Ja bih ti ga preporucio i mogu di reci da neces pogresiti,ali bih ti isto predlozio da pre kupovine pogledas i creative playere jer sam video i njihove playere koji su slicne cene kao apple i skoro istog kvaliteta samo sto imaju ekran..creative bi ti bio moj drugi predlog jer imaju ekran,inace sto se tice kvaliteta izrade i zvuka apple je je jos uvek ne prevazidjen..Poz :: :: ::
zvuk je bolji kod creative veruj mi.slusao sam shuffle nedelju dana i vratio se mom zen nano plus od 1gb.platio sam ga 10500 u oktobru ne znam koliko je sad.
1gb za 7000 dinara nije mnogo,gotovu kada je u pitanju apple,jer oni znaju da lupe enormno visoke cene koje nisu prihvatljive..Creative ima odlican zvuk,ali ni apple nema nista losiji..Uzmi ili creative ili apple i nemoj da brines jer su to provereni brandovi koji su zaista kvalitetni,a za te pare tesko da ces naci neki kvalitetniji player sa vise od 1gb memorije,tako da je na tebi sda da vidis sta ti se vise svidja i sta se vise isplati..pozzz
moj izbor je takodje creative... teram ga vec dve godine (Nomad MuVo TX, 1GB)... sljaka kao da je juce kupljen, sa sve autenticnim sluskama... napominjem da radi svaki, ali SVAKI dan... creative sajt izbacuje firmvere, tako da ni to nije problem (3 do sada)... samo fleshovanje je krajnje intuitivno, tako da i krajnje neiskusan korisnik nema zbunitis (sve se svodi na najbanalniji dvoklik)
ima samo jednu manu - tada sam ga platio 160e :((((( ... sada je neuporedivo manje
svojevremeno sam kod prijatelja naleteo na transcend flash player, koji je bio izvanrednog zvuka... mozda bolji od svega sto sam cuo... ali isto tako i nevidjeno ruzan i krajnje mutave navigacije kroz menije - za razliku od malo pre spomenutog...
iskreno, ne gotivim tu marku bas mnogo. Na polju plejera opstaju zbog fazona Americkih klinaca da imaju iPod od XXX Gb, a da posle ni ne znaju sta ce sa njima... A to znam iz prve ruke -decka koji je zaludjen za apple-ovim proizvodima, i koji je izjavio(to pre saradnje sa intelom) da je apple procesor u njegovom kompu od 2 i sitnis GHz ekvivalentan intelovim 4GHz, pa ti gledaj... Kako bilo, pretpostavljam da kvalitet zvuka nije los...(Nemoguce je da se milioni muva varaju...q:-D)
Ako ti je kvalitet zvuka na prvom mestu, moj ti je predlog da uzmes sony network walkman(nw-e507 ili slican), iRiver ili Creative... To je bio moj izbor kad sam hteo da kupim mp3. Aonda sam naisao na Phillipsa od 30Gb po povoljnoj ceni(u odnosu na ostale)... Zvuk je odlican, a i sluske koje sam dobio su bile bas extra. A i oni redovno izbacuju firmware(isto gotovo u 2-3 klika) i svaki put je sve bolji i bolji... Tako da ti i Phillipsa predlazem kao izbor -ako igde nesto od njih nadjes, a svidi ti se...
:: iskreno, ne gotivim tu marku bas mnogo. Na polju plejera opstaju zbog fazona Americkih klinaca da imaju iPod od XXX Gb, a da posle ni ne znaju sta ce sa njima... A to znam iz prve ruke -decka koji je zaludjen za apple-ovim proizvodima, i koji je izjavio(to pre saradnje sa intelom) da je apple procesor u njegovom kompu od 2 i sitnis GHz ekvivalentan intelovim 4GHz, pa ti gledaj.. :: Kako bilo, pretpostavljam da kvalitet zvuka nije los...(Nemoguce je da se milioni muva varaju...q:-D :: :: Ako ti je kvalitet zvuka na prvom mestu, moj ti je predlog da uzmes sony network walkman(nw-e507 ili slican), iRiver ili Creative.. :: To je bio moj izbor kad sam hteo da kupim mp3. Aonda sam naisao na Phillipsa od 30Gb po povoljnoj ceni(u odnosu na ostale)... Zvuk je odlican, a i sluske koje sam dobio su bile bas extra. A i oni redovno izbacuju firmware(isto gotovo u 2-3 klika) i svaki put je sve bolji i bolji.. :: Tako da ti i Phillipsa predlazem kao izbor -ako igde nesto od njih nadjes, a svidi ti se.. :: :: Pozdrav :: Nikola :: ::
da ali lik razmislja o shuffle a ne o ipodu od xyz GB!!!nemoj sony-ericsonov jer ima problema sa zasticenim fajlovima(i ja sam razmisljao da ga kupi ali ipak).jedino sto mu baterija traje 48h!!!izmereno.
Uzmi lepo ili apple ili creative za sve pare koje mozes da das i nemoj da te posle boli glava da li ce se pokvariti ili ce svirati ocajno..Sa njima je provereno i ti uzmi ono sto ti se vise svidi..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.