Molim za pomoć. Kad se instalira drajver za zvučnu karticu, sistem jednostavno neće da restaruje, niti da se isključi. Pri isključivanju računara na uobičajan način, pogasi sve programe, snimi sistem i kad dođe do `Windows is shutting down...`, jednostavno se ukoči i stoji tako do besvesti.
Ploča je foxconn 865g7mf, a zvučna je integrisana. Instalacija OS je potpuno nova, i sve radi normalno do instalacije zvuka. Drajveri su sa originalnog CD-a, a skinuti su i najnoviji drajveri.
Ima li neko neku ideju?
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
Something is not closing on exit. Try running in safe mode, then shut down. If it shuts down then something is loading and present in the taskbar which isnt closing down.
Pre par meseci, sredivao sam sa ortakom jedan komp koji ima foxconn plocu. Foxconn ima dva sajta i oba su njegova. Cak sta vise, oba se razlikuju. Na jednom drajveri za zvucnu se instaliraju, ali nista. Bilo koja verzija, dok sa drugoga drajveri na keca su proradili.
Sad ne mogu da se setim koji je foxconn sajt u pitanju. Znam da nije foxconnchannel.
znaci krepala zvucna.. mora da je VIA umesala prste
:: Hvala svima na odgovorima, problem sam rešio kupovinom najjeftinije zvučne kartice. Sad imam zvuk, a i gasi se normalno :: :: Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.