Postovanje, drugari... Zbog potrebe za nekom novcanom valutom, prinudjen sam prodavati, medjutim naleteo sam na nesto neverovatno.. Stari je dobio davno na poklon iz nemacke resriver philips model 22 AH 796 i zvucnike yamaha ns-10m. to je sve jako malo radilo a zvuchnici i dalje kao novi, vesanja elasticna... gledajuci oglase skontah da za resriver ,mogu dobiti nekih 20-25e medjutim ono sto me buni su zvuchnici kod nas nisam nasao da ih iko prodaje, ali na ebay polovni su oko 250dolara pa navise upravo pratim neku aukciju. Može li mi ko reći sta je to specifichno sa ovim zvučnicima, jer mozda ih onda ne bi ni prodavao... vidim da imaju dosta fanpage .. i koliko ovi zvuchnici realno vrede bio bih Vam jako zahvalan
Veruj mi gori mi pod nogama, a najveci je problem sto stvaro ne znam koliko vrede... po ovome sa ebay ispade 200e a to bi me izvuklo iz trnutnr bule... a opet ovo je Srbija ne znam ni koliko to ljudi kupuju ni kome treba... Hvala ti na odgovoru... al za nekog je nesto sica za nekog je mnogo
Sve to druze stoji, pa ako moras da ih prodas onda ok, ali se raspitaj kome zaista trebaju takvi zvucnici i ko ce zaista platiti adekvatnu vrednost. Verovatno do sada u inboksu imas ponude do 50e. Dobro se raspitaj, ne daj ih bud-zasto. Pokusacu da pitam neke ljude da li ih hoce i dali su raspolozni da plate cenu, avim do sutra poopdne-predvece na mejl. Naravno, ako imas ponudu koja te vadi iz bule, teraj :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Hvala mnogo, a ja cu razmisliti jos sta sa njima da radim, najiskrenije nisam imao pojma da posedujem vako nesto :D sad razmisljam mozda je i resriver neki specijal ... Hvala ti josh jednom makar si me prosvetlio, radije cu pozajmiti pare pa natenane prodavati zvucnike nego da ih dam bud zasto toliko mi ne gori da sam sebi skachem u stomak...
Daleko od toga da su vrhunski studijski monitori,ali su dugo godina bili a mozda i ostali standard u vecini muzickih studija sirom sveta.Koriste se uglavnom kao kontrolni par zvucnika pored mnoogo vecih i jacih monitora kako bi se miks prilagodio prosecnom kucnom audio sistemu (citaj - tranzistoru,radiju...) Ako ti je potreban sistem za slusanje,moj ti je savet bolje prodaj te ns10-ke i uzmi neki pristojan HIFI, na yamahama se neces basa naslusati koje god pojacalo da ih tera... Sto se tice cifre,ne znam tacno koliko kostaju,ali im popularnost u studijima drzi cenu to je sigurno,iako su po dizajnu i konstrukciji veoma matore kutije...Pozz
To su najpopularniji zvucnici sto se tice preslusavanja snimaka, i iskreno to sto ti gledas na EBAY-u, NEMA VEZE SA SRBIJOM,ti ljudi imaju para i puca im ona stvar...
Kod nas ljudi bre polovno prodaju skuplje od novog,tako da vidi koliko su novi, i snizi cenu za 50 evra,kad su tvoji vec ko novi.
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Postovanje, drugari... :: Zbog potrebe za nekom novcanom valutom, prinudjen sam prodavati, medjutim naleteo sam na nesto neverovatno.. Stari je dobio davno na poklon iz nemacke resriver philips model 22 AH 796 i zvucnike yamaha ns-10m. to je sve jako malo radilo a zvuchnici i dalje kao novi, vesanja elasticna... gledajuci oglase skontah da za resriver ,mogu dobiti nekih 20-25e medjutim ono sto me buni su zvuchnici kod nas nisam nasao da ih iko prodaje, ali na ebay polovni su oko 250dolara pa navise upravo pratim neku aukciju :: Može li mi ko reći sta je to specifichno sa ovim zvučnicima, jer mozda ih onda ne bi ni prodavao... vidim da imaju dosta fanpage .. i koliko ovi zvuchnici realno vrede bio bih Vam jako zahvalan
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.