Uzimao sam ih vec, ali u radnji u Austriji ih nema vise, a ni u Holandiji, a ni u Svici, tako da ne mogu da ih kupim, a trebaju mi hitno. Trebalo bi mi jos 2 para kako bih mogao da ih prepravim u mnogo bolje sluske sa vecim basom i visim tonovima. Da se zezam sa par drugara da su Omicron sluske, koje su omiljene bile medju par audiofila koje znam. Kovali su ih u zvezde, pa smo nasli slicne i preradili ih. Za 25e nema boljih sluski, koliko sam upoznat :D
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
ove superlux bas se vidi da je kopija AKG, ali povoljne su.. al de iskopa ovaj zalman mic.. mada je i on povoljan.. si potrazio mozda i jedno i drugo AKG?
Ma kakvi drugar. AKG je preskup, STEELSERIES Siberia(ljetos su na popustu bile 55e, uzeo drugar za igraonice 4 komada, a sada 132e)jeftinijj za 60e od AKG (Harman), ali i dalje skup, s tim da se ne moze modifikovati, a da se to ne primjeti spolja. Inace, slusalice su kopija Omicron AKM-5572 od 400e, ali kad su identicne. Pazi, kad od 1996 godine do danas, samo su JBL i Aniston slusalice bile u toj ravni kvaliteta i izdrzljivosti na duze staze. Zato ih trazim, a mkrofon je jedan od najboljih za te pare. Ako cemo iskreno, bolji je od JBL-a, Veron-a, Marantz-a, Segove i Topere, samo sa malom modifikacijom, meni licno. Ima Segova mikrofona za 90 do 300e, ali tek od 120e je na tom nivou kvaliteta. Nema veze, dobili su ih na Amazonu. Sutra stizu, tako da se ne smaram. Uzeli smo 10 komada za po 30e i mikrofon za 7e, sto je jako dobra cijena, plus postarina je besplatna, posto imam drugara u jednoj ... pa ce on preuzeti, tako da mi za 37e, nema bolje. Hvala na prijedlogu.
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
to je sve extra povoljno, cestitam na kupovini, a to kod nas inace neces naci nikad..
:: Ma kakvi drugar :: AKG je preskup, STEELSERIES Siberia(ljetos su na popustu bile 55e, uzeo drugar za igraonice 4 komada, a sada 132e)jeftinijj za 60e od AKG (Harman), ali i dalje skup, s tim da se ne moze modifikovati, a da se to ne primjeti spolja :: Inace, slusalice su kopija Omicron AKM-5572 od 400e, ali kad su identicne. Pazi, kad od 1996 godine do danas, samo su JBL i Aniston slusalice bile u toj ravni kvaliteta i izdrzljivosti na duze staze :: Zato ih trazim, a mkrofon je jedan od najboljih za te pare. Ako cemo iskreno, bolji je od JBL-a, Veron-a, Marantz-a, Segove i Topere, samo sa malom modifikacijom, meni licno :: Ima Segova mikrofona za 90 do 300e, ali tek od 120e je na tom nivou kvaliteta :: Nema veze, dobili su ih na Amazonu. Sutra stizu, tako da se ne smaram. Uzeli smo 10 komada za po 30e i mikrofon za 7e, sto je jako dobra cijena, plus postarina je besplatna, posto imam drugara u jednoj ... pa ce on preuzeti, tako da mi za 37e, nema bolje :: Hvala na prijedlogu :: :: Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D :: ::
Zivim trenutno u NS. Nesto mi se iskomplikovalo sa kesom, pa sam prihvatio ponudu prijatelja da budem kod njega. Ubise me u pojam alimentacija i zivotno, a osjecam se kao da cu da puknem od svega(oni koji trebaju da mi redovno vracaju pare koje sam im posudio, ne vracaju na vrijeme, plus me hebu sa placanjem stanarina podstanari, kasne dva meseca, tako da to sve utice). Slusalice ce se prepraviti za moje drugare, posto su oni i inicijatori da se nabave. Za mene licno, drugove slusalice Sennheiser HD 60 TV, su vise nego dovoljne. Moje steelseries su vrisnule prije godinu dana, a ostale su mi neke A4Tech koje sam kupio za 1200 dinara i sasvim su ok za povremeno gledanje filmova. @imarkovic Kad sam te iskulirao za HDD ? Ako je sala, ok, ali stvarno se ne sjecam. Reci samo za koji, pa da vidimo. Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
salim se ja malo, ne zameras. Pominjao si diskove, Omicron, pitali smo te nekoliko nas za cenu tih diskova i mogucu nabavku, za storage ispod 7k rpm ako ima, 2TB, mislim ne znam da li uopste nesto tako ima u ponudi
:: :: @imarkovi :: Kad sam te iskulirao za HDD :: Ako je sala, ok, ali stvarno se ne sjecam :: Reci samo za koji, pa da vidimo :: Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D :: ::
Nista od trgovine ? Imam neke drugare u NS pa bi oni mogli da izvrse transakciju... A jos bolje ako bi bile `tjunirane` ! Ako ti preteknu jedne, a ti se javi na mail ovde ! :-) Pozz
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
@imarkovic Mislim da se nismo razumjeli. Nema HDD na 7000 rpm od 2 TB. Bilo je 2 TB na 10k rpm za 12k dinara, ali Omicron se nije jos oporavio od svega, tako da im je primarno trziste azije, tj. Kina, Indija i Juzna Koreja( na Omicron se ceka i do 6 mjeseci sada). Ako mi Jamamoto Toishiti posalje jos HDD-a, javicu ti, ali ne vjerjem. Od krize u Japanu, poslao mi je graficku ATI 6870, a ja sam njemu slao pakete hrane, vjerovao ili ne. Ona opcija sa nabavkom iz Australije je bila samo jednom, posto se mali broj ljudi javio za nabavku, a na 300 komada se ne isplati narucivati. Skuplja pita od tepsije.
@Masinist xexexe Znam da su svi zainteresovani za slusalice, ali ja nemam toliko vremena da to radim. Tacno, imao sam juce i danas vremena, ali malo i ja da se zezam, a da ne radim.
@blender Nije tajna, ali ne znam napamet. Imam u jednoj igraonici semu, pa cu je uploadovati veceras, posto sam od veceras do jutra u TARGET igraonici u NS.
:: @imarkovi :: Mislim da se nismo razumjeli :: Nema HDD na 7000 rpm od 2 TB :: Bilo je 2 TB na 10k rpm za 12k dinara, ali Omicron se nije jos oporavio od svega, tako da im je primarno trziste azije, tj. Kina, Indija i Juzna Koreja( na Omicron se ceka i do 6 mjeseci sada) :: Ako mi Jamamoto Toishiti posalje jos HDD-a, javicu ti, ali ne vjerjem :: Od krize u Japanu, poslao mi je graficku ATI 6870, a ja sam njemu slao pakete hrane, vjerovao ili ne :: ::
posto vidim da spominjes steelseries siberiu, imas je ponovo na slicnoj akciji u games-u, bar na uscu. nista ne pise na sajtu, tako da verujem da se nisu jos sve rasprodale. jedino mislim da imaju samo belu ili neku tako svetlu boju po toj ceni.
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.