Treba mi savet sta da uzmem od zvucnika. Igre vise ne igram, za filmove imam kucni bioskop u dnevnoj, znaci treba mi striktno neki sistem za muziku..pa sam kontao 2.1 .
Imam asus xonar d2 + creative T6100 . Njih bih da se resim za neki kvalitetan 2.1 sistem..znaci opet striktno me kvalitet zvuka za muziku zanima .
Gledao sam Bose® Companion® 3 Series II
ili mozda Logi Z-2300 .... ili nesto skroz drugo sta mi preporucite.
Zvucnici su za pc naravno..tako da ne bih da sad uzimam hi-fi varijante, pojacala i ostalo.niti imam gde to da stavim, niti mi ide uz pc :)
Tako da kazujte sta da uzimam, nemam neki striktan budzet al necu ni bacati pare ak nije bas vredno kupovine.
Audigy+X-640, neću Hi-Fi, mesta jedva za satelite pored monitora...Jurim Z-2300 ili Z623...prvi je ok 22k (mislim da se ne proizvode više), drugi oko 16...Bose bih uzeo odmah, ali zar nisu 330+ e? I po stranim forumima ih mnogo manje hvale nego na IT Svetu...jbm li ga...ne znam ni sam...Da su, npr. Z623 110e kao u Nemačkoj, lakse bi mi bilo..ali... Fiat iustitia, et pereat mundus
Za Bose, jbg jesu ali koliko sam video ( nabrzaka gledajuci ) imaju nenormalno kvalitetan i jasan zvuk...dok npr z-2300 ima kvalitetniji bas ali sad ne znam kakav je kvalitet zvuka nisam cuo nijedne ni druge...a ni z623.
Tako da bih najradije da vidim sta mi preporucujete, pa cu da se zdam u potragu ...jer bas odavno nisam pratio pc scenu u globalu.
Jaki su wooferi na Logiju, ali može lepo da se namesti i da zvuči dosta dobro, po meni. Da su ubacili po jedan tweeter od cca 1`` u satelite, bolje bi bilo...Burazer ima ovaj sistem, iznenađujuće dobro zvuči, a nije skup..dosta je popularan u DE, oko 120e...opet, džaba nam... http://goo.gl/R4BMT Fiat iustitia, et pereat mundus
Da vidiš samo kakva je to terasa prosto milina za surf. Vetar u kosi, sunce greje, ti surfuješ!!! support normality
:: ja se bar ne kurcim po terasi surfujuci preko Wi-Fi :PPP :: :: :: :: :: :: :: N`umem da ti preporučim ništa po pitanju zvuka. Možda da poslušaš iMarkovica, on je lud : :: :: support normalit :: :: :: ::
dodji onda kod mene.. ogromna terasa, zavalis se u ljuljasku, gledas fejs, pijes kaficu koja ti presedne kad podignes pogled i ugledas groblje preko puta :) zato ja blejim samo nocu kad je varljivo leto, milina sa malom na terasi mmm:)
:: kakaaaav rečniiik :) :: :: Da vidiš samo kakva je to terasa prosto milina za surf. Vetar u kosi, sunce greje, ti surfuješ!! :: support normalit :: :: :: ja se bar ne kurcim po terasi surfujuci preko Wi-Fi :PPP :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: N`umem da ti preporučim ništa po pitanju zvuka. Možda da poslušaš iMarkovica, on je lud : :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: ::
pa bolje onda ti kod mene :). Em sam na sedmom spratu, em nema groblja. Pogled puca na Bg samo tako :). support normality
:: dodji onda kod mene.. ogromna terasa, zavalis se u ljuljasku, gledas fejs, pijes kaficu koja ti presedne kad podignes pogled i ugledas groblje preko puta : :: zato ja blejim samo nocu kad je varljivo leto, milina sa malom na terasi mmm: :: :: :: :: kakaaaav rečniiik :) :: :: :: :: Da vidiš samo kakva je to terasa prosto milina za surf. Vetar u kosi, sunce greje, ti surfuješ!! :: :: support normalit :: :: :: :: :: ja se bar ne kurcim po terasi surfujuci preko Wi-Fi :PPP :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: N`umem da ti preporučim ništa po pitanju zvuka. Možda da poslušaš iMarkovica, on je lud : :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: ::
:: pa bolje onda ti kod mene :). Em sam na sedmom spratu, em nema groblja. Pogled puca na Bg samo tako :) :: support normalit :: :: :: dodji onda kod mene.. ogromna terasa, zavalis se u ljuljasku, gledas fejs, pijes kaficu koja ti presedne kad podignes pogled i ugledas groblje preko puta : :: :: zato ja blejim samo nocu kad je varljivo leto, milina sa malom na terasi mmm: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
uzmes ove aktivne monitore i batali bose logi i ostalu zajebanciju...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Poz narode, :: :: ste zivi i dobro svi :) .... :: :: Treba mi savet sta da uzmem od zvucnika. Igre vise ne igram, za filmove imam kucni bioskop u dnevnoj, znaci treba mi striktno neki sistem za muziku..pa sam kontao 2.1 . :: :: Imam asus xonar d2 + creative T6100 . Njih bih da se resim za neki kvalitetan 2.1 sistem..znaci opet striktno me kvalitet zvuka za muziku zanima . :: :: Gledao sam Bose® Companion® 3 Series II :: :: ili mozda Logi Z-2300 .... ili nesto skroz drugo sta mi preporucite :: :: Zvucnici su za pc naravno..tako da ne bih da sad uzimam hi-fi varijante, pojacala i ostalo.niti imam gde to da stavim, niti mi ide uz pc :) :: :: Tako da kazujte sta da uzimam, nemam neki striktan budzet al necu ni bacati pare ak nije bas vredno kupovine. :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje
Milunka, slazem se ali cena nije u skladu nikako.. za te pare je Z-2300 sasvim dobar izbor.. a ako ima ove pare, moze i bolje aktivne kutije da kupi.. jos bolje NAD+ neki mission
Citiram : ` Gledao sam Bose® Companion® 3 Series II
ili mozda Logi Z-2300 .... ili nesto skroz drugo sta mi preporucite. `
Cenovno poredi koliko kosta bose companion 3 , pa shvati zasto sam stavio zvucnike od 39 000...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Milunka, slazem se ali cena nije u skladu nikako.. za te pare je Z-2300 sasvim dobar izbor.. a ako ima ove pare, moze i bolje aktivne kutije da kupi.. jos bolje NAD+ neki missio :: :: :: SAmo cu ti reci ovako :: :: :: :: http://www.player.rs/product.php?ID=86 :: :: :: :: uzmes ove aktivne monitore i batali bose logi i ostalu zajebanciju.. :: :: :: ::
Preporucujemo ti aktivne monitore,jer za neki low budzet hifi ,treba debelo da sve pregledas,poslusas, testiras kombinacije, pa tek onda kupis...
Naravno,tu je i cena, najjeftinijih stereo integrisanih pojacala, koja u kombinaciji sa iole pristojnim kutijama i kablovima prebacuju daleko 500 evra...
Tu je i sirok izbor na sajtu kupujem prodajem, ali tu svakako mora da trazis nas savet i na recimo hi fi forumu.
:: @pajsgudgud debeli ne proodajem zvucnu jesi krsten, nego zvucnike, ne pratis fabulu X :: :: znaci da trazim Z-2300 ili da uzimam neke `krstene` zvucne sisteme :: :: Ajd da vidim preporuka sta to moze da se uzme za ove neke pare od hi-fi sistema a da je naravno bolje od ovih gore pc sistema. :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Nemam nesto striktno..ali hi-fi sam delom otpisa ne samo zbog mesta nego sto nemam neki osecaj da mogu uzeti nest bas kvalitetno za 500e i to polovno kao sto i Milunka rece...
e sad ovi linkovi mi ne znace puno jer se ne razumem u hi-fi brendove , ali mi preporuke i licni utisci znace vise :).. Pa bih onda otisao cuo ako je u cenovnom okviru itd...
:: Nemam nesto striktno..ali hi-fi sam delom otpisa ne samo zbog mesta nego sto nemam neki osecaj da mogu uzeti nest bas kvalitetno za 500e i to polovno kao sto i Milunka rece.. :: :: e sad ovi linkovi mi ne znace puno jer se ne razumem u hi-fi brendove , ali mi preporuke i licni utisci znace vise :).. Pa bih onda otisao cuo ako je u cenovnom okviru itd... :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.