Zamisao je da vidim kakav je izlazni signal iz ova dva uredjaja, kako u pogledu snage, tako i u pogledu čistoće. Testirano će biti na način da se u oba uredjaja nalazi folder sa numerama identičnog redosljeda. Kvalitet je mp3 320kbps. Obzriom da kada sam imao priliku da ih poredim ali i da vidim sa čega slušam muziku nekako sam uvek bio subjektivan i davao bi prednost sony ericssonu. Ovaj put je zamisao da se ne vidi sa kog uredjaja se pušta muzika, veće će biti puštane iste numere sa jednog pa sa drugog uredjaja a onaj ko sluša će reći čija mu reprodukcija više godi, što će onaj koji pušta zabilježiti.
Takodje testiranje će biti izvršeno na flat ekvilajzerima što je ustvari ono i što mi najveće nedoumice stvara jer je ovaj sony ericsson sa custom ekvilajezrima briljirao, a ne znam kako će se ponašati sa flat.
Ipak i dalje sam mišljenja da je ipak normalno da sve testiram na flat jer znam da ova dva uredjaja sa približno podešenim podešavanjima ekvilajzera nisu imali isti zvuk.
Eto toliko, pa ako neko ima nešto da doda ako sam propustio, slobodno neka piše...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.