Narode treba mi jedan savet,dobio sam na poklon slusalice Hama hs 55 u petak,danas je utorak one su se skroz raspale leva slusalica ne radi, mikrofon je skroz otpao,drzi ga samo kabal...Bio sam u prodavnici da vratim i prodavac kaze mogu da ti posaljem na servis ali ne znam hoce li ti uvaziti garaniju jer si ih SLOMIO,ali najbolje vidi sa kolegom posle 5... Da ne citam zakon sada mozete li mi pomoci sta da radim,cena je bila nenormalnih 900 din,ja imam racun,garancije nema.
Nezavidna situacija. Iako su slusalice loseg kvaliteta i ako su se same raspale ti si ih uzeo cele a vratio izlomljene. Prodavac nece i ne moze da gleda u pasulj da vidi da se sve desilo onako kako kazes. Niti je obabezan. Tako da se sve svodi na njihovu spremnost da ti izadju u susret. Mozda u servisu utvrde da je stvarno problem u sluskama ali ne nadaj se previse.
Da ali nisu izlomljene,rekoh vec da jedna slusalica ne radi, a na mikrofonu se vidi da nema loma nego da je srah koji ga drzi otisao u slusalicu skroz,ja to nikako nisam mogao da uradim i da sam hteo... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Nezavidna situacija. Iako su slusalice loseg kvaliteta i ako su se same raspale ti si ih uzeo cele a vratio izlomljene. Prodavac nece i ne moze da gleda u pasulj da vidi da se sve desilo onako kako kazes. Niti je obabezan. Tako da se sve svodi na njihovu spremnost da ti izadju u susret :: Mozda u servisu utvrde da je stvarno problem u sluskama ali ne nadaj se previse.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.