imam sony-ja matorog onaj u obliku pasulja/bubregai uvek cu preporuciti sony, jer ako su noviji modeli bar upola dobri kao sto je taj pasulj, onda nema dalje sta da se razmislja meni je taj player i dalje vrh, iako ima samo 512MB, ali zato podrzava ATRAC, i baterija mu traje 50 sati, sto mu dodje na mesec dana slusanja (bar u mom slucaju, po sat, dva savaki dan), sto ne moze da ispostuje ni jedan drugi player naravno, daje jako dobar zvuk, i, cak su i sluske koje su dosle uz njega bile pro, u smisli da pustaju ceo opseg i da ima je bas veoma dubok ekran je minimalisticki, sto je po meni veoma dobro, jer se muzika slusa usima, a ne ocima znaci gledaj nekog sonyja sa sto manjim ekranom
drugi izbor, po meni, je apple shuffle, koji uopste nema ekran, vec samo onaj indikatorski led
znam da si trazio modele, ali za sony-ja nisam u toku, jer sam resio problem playera odavno kupovinom tog pasulja, pa dalje nisam ni gledao sta izbacuju novo, i ne znam koje su cene (ja sam taj pasulj platio oko 100 funti, ali to je bilo bas davno), i preporucujem ti da se nategnes koliko god mozes, jer ako kupis pravis, tesko da ces morati da ga menjas narednih 10 godina, tako da je po meni ok dati i mnogo vise novaca
Sony je vrhunski, slazem se, imao sam i ja od 2GB, prvi je bio prelep, staklen, ali ALTRAC, drugi je bio mnogo bolji bez ALTRAC tehnologije, a sad ti meni objasni, zasto je po tebi plus sto ima ALTRAC?
:: imam sony-ja matorog onaj u obliku pasulja/bubregai uvek cu preporuciti sony, jer ako su noviji modeli bar upola dobri kao sto je taj pasulj, onda nema dalje sta da se razmislj :: meni je taj player i dalje vrh, iako ima samo 512MB, ali zato podrzava ATRAC, i baterija mu traje 50 sati, sto mu dodje na mesec dana slusanja (bar u mom slucaju, po sat, dva savaki dan), sto ne moze da ispostuje ni jedan drugi playe :: naravno, daje jako dobar zvuk, i, cak su i sluske koje su dosle uz njega bile pro, u smisli da pustaju ceo opseg i da ima je bas veoma dubo :: ekran je minimalisticki, sto je po meni veoma dobro, jer se muzika slusa usima, a ne ocim :: znaci gledaj nekog sonyja sa sto manjim ekrano :: :: drugi izbor, po meni, je apple shuffle, koji uopste nema ekran, vec samo onaj indikatorski le :: :: znam da si trazio modele, ali za sony-ja nisam u toku, jer sam resio problem playera odavno kupovinom tog pasulja, pa dalje nisam ni gledao sta izbacuju novo, i ne znam koje su cene (ja sam taj pasulj platio oko 100 funti, ali to je bilo bas davno), i preporucujem ti da se nategnes koliko god mozes, jer ako kupis pravis, tesko da ces morati da ga menjas narednih 10 godina, tako da je po meni ok dati i mnogo vise novac :: :: :: ulsi :: ::
Sony svakako. Besprekoran kvalitet i software. SanDisk gledaj ako hoces lossless (FLAC) da slusas. S tim sto slusalice koje dolaze uz SD treba promeniti.
__________________________________________________________ Velg Bort Livet
:: Sony svakako. Besprekoran kvalitet i software :: SanDisk gledaj ako hoces lossless (FLAC) da slusas :: S tim sto slusalice koje dolaze uz SD treba promeniti :: :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
sta si zapeo sa tim L ??? ne znam jel drkas ili mislis ozbiljno!?
a sa ATRAC-om mi je bolji, jer ima bolju kompresiju od mp3, manje kbps za isti kvalitet zvuka sto, efektivno, pravi od lapo GB, dva-tri puta vise, pa ispadne da na pasulju ima 1GB-1.5GB zike eto zato ATRAC
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.