U zadnjih 15 tak dana desava se kada pustim pesmu u Winampu,video u MPC playeru ili kada startujem igricu ,razgovaram na skajp puckanje u zvucnicima i seckanje slike.Znam da ce nekima da budu smesni moji izrazi ali je tako. Imam najnoviji codec pack,najnovije drivere graficje (hd4850 sapphire radeon) 4 gb rama. Pogledao u task menadzeru procese i sve je ok. Ima li neko mozdra ideju sta se desava??
Mislim na produžni kabl ili adapter na koji su ti povezani komp, monitor i zvučnici. Probaj drugi produžni da staviš, i probaj na drugi šteker da povežeš sve. Mom bratu pucketaju zvučnici isto, njemu je do produžnog kabla.
Ne postoji softver da testiraš napajanje. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Primio sam tvoj mail :: :: Mislim na produžni kabl ili adapter na koji su ti povezani komp, monitor i zvučnici. Probaj drugi produžni da staviš, i probaj na drugi šteker da povežeš sve. Mom bratu pucketaju zvučnici isto, njemu je do produžnog kabla :: :: Ne postoji softver da testiraš napajanje :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ja se ne zovem Ivan i tata me ne zove zlato!! Salim se,naravno!!!
Promenio sam kabal i opet isto. To nije samo pucketanje u zvucnicima nego kad igram igru pomalo secka i koci i zvuk u playerima isto tako. Simke Valjevo u srcu!!
Jeste integracija Realteka u evropske tokove.Sad ce raspalim.
13.03.2012. 16:45
status: user broj poruka: 504
Simke Valjevo u srcu!!
:: Ivane, zlato, jel to inegrisan realtek? Ako jeste uninstal te i instal ove, pa vidi sta se desava :: :: http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.67-audio-driver_d2832.htm :: :: A ako ne, navedi koja je zvucna u pitanju :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
... ne mere bez kabla, ali nemere ni zbog kabla da secka video. Pljucketanje može, ali seckanje slike - ne. Tvoj problem je softverske prirode, u šta prvenstveno spadaju drajveri, pa tek onda kodeci.
Probao sam,kao sto Herr daum reche sa HD audio driverom,restartovao i opet isto. Imam Vistu x32 maticnu plochu FUJITSU SIEMENS Amilo Desktop Pi3635A
Ako moze pomoc,bilo bi dobro. Pozzdrav!!
Simke Valjevo u srcu!!
:: ... ne mere bez kabla, ali nemere ni zbog kabla da secka video. Pljucketanje može, ali seckanje slike - ne. Tvoj problem je softverske prirode, u šta prvenstveno spadaju drajveri, pa tek onda kodeci :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Re: Jeli kad si stavljao OS jel bilo i nekih normalnih????
13.03.2012. 19:14
status: user broj poruka: 1301
Haha,sinoc rusio sistem i nadjem DVD Vista Ultimate 64bit.Imao sam tu instalaciju jos od kako je izasla i instalirao sam je,cisto da vidim kakva je.Mozda je `oborim` za dan-dva,a mozda i ostane par meseci.
:: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Re: Re: Jeli kad si stavljao OS jel bilo i nekih normalnih????
13.03.2012. 20:46
status: user broj poruka: 504
HA,ha,ha!! Ja ne zivim u Srbistanu mi najmilijem vec negde tamo daleko i imam legalan win i ne pada mi napamet da platim 135 jeversona za legalnu sedmicu. Ako moze da mi se pomogne,moze,a ako ne Hvala!! Sad mi i na Youtube secka!!! Simke Valjevo u srcu!!
:: :: Haha,sinoc rusio sistem i nadjem DVD Vista Ultimate 64bit.Imao sam tu instalaciju jos od kako je izasla i instalirao sam je,cisto da vidim kakva je.Mozda je `oborim` za dan-dva,a mozda i ostane par meseci :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Rado bih ti pomogao,ali ne znam :-) Znam da se takav problem manifestuje kad se ubaci neka zvucna karta,a u BIOS-u se ne iskljuci integrisana.Onda u igrama opada frejm i desava se isto sto i tebi. E sad,ti imas zvucnu integrisanu na ploci i to sigurno nije problem.Probaj prvo da u sound menageru skroz utisas microphone boost,izvuces mikrofon i slusalice iz compa i probas da pustis neki video ili pokrenes igru.
kada pustim bilo koji video,film pesmu secka i kao da se stvara eho,pa onda nastavi pa opet secka. Ima li ko kakvu ideju? Gledao sam temperaturu harda, CPU,GPU i sve je u normali. Vec polako me `Kida` jer ne mogu da gledam film na kompu. Pozz!!
Podigni neki live OS, recimo Mint ili Ubuntu pa vidi da li ce tamo seckati zvuk/video, kako bi smo eventualno separatisali soft/hard problem. Pokusaj i u realtekovoj aplikaciji pod `mixer/mixer tool` da odcekiras `enable playback multi-streeaming`, ukoliko je cekiran. Sta sve imas spojeno od audio uredjaja, mic, line in, neku tv kartu...? Raskaci sve i ostavi samo Line Out(zvucnjakci)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Podigao sam ubuntu i tamo sljaka sve 1/1.sta raditi dalje? Simke Valjevo u srcu!!
:: Podigni neki live OS, recimo Mint ili Ubuntu pa vidi da li ce tamo seckati zvuk/video, kako bi smo eventualno separatisali soft/hard problem. Pokusaj i u realtekovoj aplikaciji pod `mixer/mixer tool` da odcekiras `enable playback multi-streeaming`, ukoliko je cekiran :: Sta sve imas spojeno od audio uredjaja, mic, line in, neku tv kartu...? Raskaci sve i ostavi samo Line Out(zvucnjakci :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ako ubacim originalni cd i odem na opciju repair da li ce mi se sa c particije obrisati(da li cu morati ponovo da instal programe i apps)sve sto imam.Nemam snage da sve ponovo instal.Ali ako bude moralo sta da se radi!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.