Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Philips zvucnici , ali pravi :)
STRANA 1 OD 1
Ximi Philips zvucnici , ali pravi :) 08.03.2012. 14:59 T44611

status: user
broj poruka: 241
Drug ima Philips zvucnike , sa pravljenim kutijama 30*21*19 (v,d,s).
Zvucnici su gtp623 60w (philips car stereo, 6,5` ,45-22 000 Hz , max pwr 60w , 4 oma , sens 91db/w/m , magnet stroncium 6.1 Oz/175 gr ) + mali visokotonacod 5w ugradjen u kutiji , ukomponovano je kao dvosistemac. E sad ide pitanjce , za koliko bi mogao da proda ove zvucnike ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragance pa, sad 08.03.2012. 15:18 #404760

status: user
broj poruka: 144

ako su aktivni, tj ako ima ugradjeno pojacalo u njima, onda oko 50-60 e, ako u se posreci... mozda oni jesu jachi od fabrickih, ali fabricki imaju garanciju. Ako su pasivni,mozda 30ak evra... Moj burazer je napravio zvucnike slicne ovome sto ti kazes, ali ja nikad ne bih kupio pravljene da ne znam coveka koji ih je pravio... To je samo moje misljenje, mozda nisam u pravu...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs