problem sa integrisanom zvucnom i high-end slushkama
STRANA 1 OD 1
repsi
problem sa integrisanom zvucnom i high-end slushkama
05.03.2012. 17:13
T44548
status: user broj poruka: 1276
problem kaze ovako: imam p8p67 pro plocu, bez drivera (win7) kad slusam muziku na sluskama ne smem pojacati master volume preko 50% jer pochne sve da kreshti ko ludo... odem na asusov site i skinem najnovije realtek vozache i opet ista pricha.. Pored svog kompa imam josh 1 komp i laptop na kojima iste slusalice rade `savrsheno`.. znachi nema ovog shushtenja, skichenja i slicnih stvari, vec ih mogu u fullu pojacati i slusati ko covek...Slushke isto tako rade na iphone-u, oseti se da je za nekih 10% slabiji bass i overall glasnoca zvuka.. Kako resiti problem na mom kompu? Trenutno nemam ni DAC ni AMP unit ali skuplja se.. nadam se da ce Bog podariti zdravlja i malo kinte krajem ove ili pocetkom sledece god.. sta u medjuvremenu chiniti? Isto tako, bojim se da li se slushke mogu shebati prilikom slushanja na jachini vecoj od 50% (sto znaci da mi kreshti bas i tako to... mislim da malo kreshti i na 45-50%, sve je dosta tishe pa se ne chuje.. samo flac > 800kbps
A da ti drugi kompovi na kojima sluske rade dobro nisu win 7, posto ti je mozda do windowsa, ponekad nece da se podudara u nekim stvarima sa drajverima ima mnogo rupa, ako ti ostali kompovi nemaju isti OS stavi vistu ili xp to bi trebalo da resi problem
samo na mojim jer su pretpostavljam puno osetljivije (ma da mislim da su svega 40 ohm-a) od npr sennheisera hd 218 pro mislim da je model, na kojem se cuje standardno okej..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.