Kkao glasi naslov teme takva je i tema izgleda, ali ja imam jedno pitanje jer me ovo djubre nervira, imam zvucnu kartu ne znam koja je samo pise na cipu c3dx HSP56 CMI8738/PCI-SX
e sad kad je stavim pise da je hardver instaliran ali nemam zvuk na njoj necuje se, treba li sta da povezujem sa plocom a nesto sam povezivao mislim da nisam dobro pa reko da se ipak posavetujem sa drugarima sa berze
PCI je kartica, sad cu da iskljucim u biosu integrusu, a winxp je u pitanju nego ne znam da li treba da instaliram drajver jer ga netrazi, i da li da PCI karticu povezem sa plocom?
nece jebo ga pas, kad disablujem zvucnu u biosu sve je sivo i nema zvuka u control panelu sve je gluvo nikakav novi hardver mi ne prijavljuje sve kao da je ok ali nema zvuka , ne znam da li je do kartice
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.