Mislim da je kod Meduze razlika u stereo i 5.1 sistemu, inace ja neki dan pazario takodje Speed Link, ali model Fellow i mogu ti reci da daje neverovatan kvalitet za te pare, mogu zamisliti sta Medusa radi.
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
zvuk je extra kvalitet izrade je isto odlican, dosta su i glasne ako ti je to bitno,
ali ono sto je meni licno smetalo je uzsno grejanje usiju , dakle ne ide samo na unutrasnju skoljku pa da ti je obim-okvir uveta slobodan da dise nego ih skroz obavije slusalica, znojenje je neizbezno, a ako imas malo vece usi gnjecice te ili gore ili dole. Na kraju sam se menjao sa kolegom koji ima najobicnije slusalice sa mikrofonom i ja srecan on srecan.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Plantronics GAMECOM 367/377 toplo NE PREPORUCUJEM. Ja kada sam ih uzimao, vidim lep izgled, imaju kvalitetan mic, cuo ih kod drugara i odlicno zvuce. Ja ih uzmem, dam oko 3800-4000 din. 3 meseca me solidno sluzile ali onda katastrofa. Prvo mikronon trokira i prekida, drugo pocele da pucaju gore iznad skoljke, zvuk pucketa ma sta god slusao, one skoljke se nakupe prasine, umesto crne boje budu bele a ne mozes ih ocistiti. Evo stoje mi nekih 8 meseci na tavanu, nemam zelju da ih koristim vise. Da napomenem da su se isti problemi javili i na drugovim slusalicama, s tim sto je on pokusao da reklamira ali bezuspesno, `kod njih slusalice rade odlicmno`. Tako da bih ti preporucio nekog Sehnheiser-a i da te ne boli glava.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.