Nabavio pomenutu kartu i nemogu da dobijem zvuk na zvucnicima.Probao sa svim mogucim drajverima za win7 64bit i uvek isto,sem sto sam par puta dobio krcanje u zvucnicima. Lik koji mi je prodao garantuje da je ispravna.Na maticnoj je iskljucena integrisana,cak sam izbacio 2gb memorije ali uvek isto - nema zvuka. Sta da radim sa ovom zvucnom?? Da li je moguce da je moja ploca ne prihvata?
Probaj je ako mozes na nekom drugom racunaru na kom je instaliran isti operativni sistem cisto da iskljucis da li je zvucna ispravna ili ne.Ako na drugom radi onda je problem softverske prirode na tvom racunaru.
To nemoj ni da pokusavas da namestis. Ta kartica je djubre nevidjeno! Nedelju dana sam pokusavao da je pokrenem! Na 4 racunara sam probao sa svim mogucim drajverima na Win7 Visti Xp 32bit 64bit ma kakvi samo je jednom proradila i kada sam restartovao komp opet je zakucala. To smece od Kartice nema cak ni podrsku za Win7. a ima jedno 7 isthih modela kartica sve kao iste a drugi drajveri. Na kraju sam poludeo i vidi sta sam joj uradio a ne pitaj koliko sam je plato tada! SA UZIVANJEM SAM JE LOMIO KLESTIMA PARCE PO PARCE! Nakon toga sam je izmrvio cekicem u prah ali to nisam slikao.Steta... http://img843.imageshack.us/img843/7775/10012011895.jpg http://img252.imageshack.us/img252/5806/16012011977.jpg
:: Nabavio pomenutu kartu i nemogu da dobijem zvuk na zvucnicima.Probao sa svim mogucim drajverima za win7 64bit i uvek isto,sem sto sam par puta dobio krcanje u zvucnicima :: Lik koji mi je prodao garantuje da je ispravna.Na maticnoj je iskljucena integrisana,cak sam izbacio 2gb memorije ali uvek isto - nema zvuka :: Sta da radim sa ovom zvucnom?? Da li je moguce da je moja ploca ne prihvata :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & CM Hyper 21 :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: WD 3200AAK :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X O :: LG W2243S-P :: OCZ 550W fatalit :: Logitech X-230 2. :: Audigy LS sb 0310 ::
Nije iz BG-a ali kaze da je radila, veruj mi nije me to uopste zanimalo, jedva sam cekao da je se otkacim
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX560Ti DCII SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
:: A jel radila kod tog sto ti je prodao? :: Da nije taj lik iz BG-A? :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & CM Hyper 21 :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: WD 3200AAK :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X O :: LG W2243S-P :: OCZ 550W fatalit :: Logitech X-230 2. :: Audigy LS sb 0310 :: :: ::
Ne mogu da verujem da si to uradio ,... kad sam procitao post - prosto da ne poverujem, a ono krc-krc-krc... mora da si skinuo teret sa dushe .)
Steta za fotku kako X-fi extreme pretvoriti u prah....
:: To nemoj ni da pokusavas da namestis. Ta kartica je djubre nevidjeno! Nedelju dana sam pokusavao da je pokrenem! Na 4 racunara sam probao sa svim mogucim drajverima na Win7 Visti Xp 32bit 64bit ma kakvi samo je jednom proradila i kada sam restartovao komp opet je zakucala. To smece od Kartice nema cak ni podrsku za Win7. a ima jedno 7 isthih modela kartica sve kao iste a drugi drajveri. Na kraju sam poludeo i vidi sta sam joj uradio a ne pitaj koliko sam je plato tada :: SA UZIVANJEM SAM JE LOMIO KLESTIMA PARCE PO PARCE! :: Nakon toga sam je izmrvio cekicem u prah ali to nisam slikao.Steta.. :: http://img843.imageshack.us/img843/7775/10012011895.jp :: http://img252.imageshack.us/img252/5806/16012011977.jp :: :: :: :: :: :: Nabavio pomenutu kartu i nemogu da dobijem zvuk na zvucnicima.Probao sa svim mogucim drajverima za win7 64bit i uvek isto,sem sto sam par puta dobio krcanje u zvucnicima :: :: Lik koji mi je prodao garantuje da je ispravna.Na maticnoj je iskljucena integrisana,cak sam izbacio 2gb memorije ali uvek isto - nema zvuka :: :: Sta da radim sa ovom zvucnom?? Da li je moguce da je moja ploca ne prihvata :: :: :: :: :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & CM Hyper 21 :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: :: WD 3200AAK :: :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X O :: :: LG W2243S-P :: :: OCZ 550W fatalit :: :: Logitech X-230 2. :: :: Audigy LS sb 0310 :: ::
Veruj to je trebalo da se vidi. Ja sam je unistavao jedno 15 minuta. Temeljno. Svaki delic. Kada sam zavrsio morao sam usisivacem da ocistim jer nije imalo nista vece od zrna bibera na podu :) U prah se pretvorila :D I dan danas kada se setim te kartice iznerviram se :) Ma cini mi se da sam je malo udarao sa onim cekicem. Ja sam cist dokaz da se materija MOZE unistiti a ne samo da prelazi iz jednog oblika u drugi :D
:: ahahahaaa, bash,... naneo si joj bol .)) :: :: Ne mogu da verujem da si to uradio ,... kad sam procitao post - prosto da ne poverujem, a ono krc-krc-krc... mora da si skinuo teret sa dushe .) :: :: Steta za fotku kako X-fi extreme pretvoriti u prah... :: :
Karta je odlicna, na win7 mi sljaka savrseno, kao i mnogim drugima...
:: To nemoj ni da pokusavas da namestis. Ta kartica je djubre nevidjeno! Nedelju dana sam pokusavao da je pokrenem! Na 4 racunara sam probao sa svim mogucim drajverima na Win7 Visti Xp 32bit 64bit ma kakvi samo je jednom proradila i kada sam restartovao komp opet je zakucala. To smece od Kartice nema cak ni podrsku za Win7. a ima jedno 7 isthih modela kartica sve kao iste a drugi drajveri. Na kraju sam poludeo i vidi sta sam joj uradio a ne pitaj koliko sam je plato tada :: SA UZIVANJEM SAM JE LOMIO KLESTIMA PARCE PO PARCE! :: Nakon toga sam je izmrvio cekicem u prah ali to nisam slikao.Steta.. :: http://img843.imageshack.us/img843/7775/10012011895.jp :: http://img252.imageshack.us/img252/5806/16012011977.jp :: :: :: :: :: :: Nabavio pomenutu kartu i nemogu da dobijem zvuk na zvucnicima.Probao sa svim mogucim drajverima za win7 64bit i uvek isto,sem sto sam par puta dobio krcanje u zvucnicima :: :: Lik koji mi je prodao garantuje da je ispravna.Na maticnoj je iskljucena integrisana,cak sam izbacio 2gb memorije ali uvek isto - nema zvuka :: :: Sta da radim sa ovom zvucnom?? Da li je moguce da je moja ploca ne prihvata :: :: :: :: :: :: :: :: DFI DK 790FX M2R :: :: Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & CM Hyper 21 :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR :: :: WD 3200AAK :: :: Sapphire 4890 1GB VAPOR-X O :: :: LG W2243S-P :: :: OCZ 550W fatalit :: :: Logitech X-230 2. :: :: Audigy LS sb 0310 :: ::
Ja sam imao pomenutu karticu i kod mene je radila najnormalnije.Bilo je problema sa drajverima(tj. drajvera nije bilo) ali su genericki u W7 radili posao.Pre dve nedelje sam menjao konfu i prodao sam zvucnu nekom liku koji ima iste probleme.Te nece da radi,te radi ali daje los zvuk.Trebalo bi danas da mi stigne pa cu da proverim sta je sa njom.Ocigledno je da se kartica ne mirise sa odredjenim hardware-om
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.