Z-5300 su extra i bolji su i kvalitetniji od tog alteca visestruko i nemogu se nikako porediti jer je uostalom z-5300 veca klasa od tog alteca...stim sto z-5300 neces naci nigde osim mozda polovan uz Pomozi Boze... :)
:: :: :: :: Z-5300 su extra i bolji su i kvalitetniji od tog alteca visestruko i nemogu se nikako porediti jer je uostalom z-5300 veca klasa od tog alteca...stim sto z-5300 neces naci nigde osim mozda polovan uz Pomozi Boze... :
mislis?a jesi li ih cuo? a za nabavku ne brini :DD
ma cuo sam ih,to je provereno ...ajde ne zezaj me..mozes li nabaviti i meni trazim ih sto godina :) ..ako imas priliku da ih uzmes NE OKLEVAJ ni 2 sec...(ako nisi previse stari i posto ih naravno poslusas i vidis iz prve ruke u kakvom su stanju)...p.s. ako mozes nadji model z-5300 e ...lepse izgledaju i malkice su bolji...to je prepravljena verzija, `poboljsana`.
ups...sad sam video da i jesu 5300 e :P ..onda neces pogresiti i da pokusas :D
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.