Skineš mkvtoolnix, prevučeš taj video u njega i dobićeš nekoliko streamova, video stream, taj ruski audio i eventualno subtitle. Onda ideš add i dodaš taj engleski audio koji će da ti se pojavi ispod na listi, onda samo odštikliraš ruski a štikliraš njega ili ostaviš oba ako oćeš da imaš dual audio. Start muxing.
:: Slicica pokazuje sta zapravo imam :: :: http://i.imgur.com/Em9X9.pn :: :: Moze li se ubaciti nekako u BSPlayer taj audio fajl, ili u neki drugi plejer ? Film dolazi sa integrisanim ruskim jezikom ::
Pa tako sam do sada i radio 2-3 puta za filmove koji mi ovako zapadnu. Jedino sto sam otvarao zvuk u WMP, Winamp ne koristim.
@Tristram
Skinuo sam program i ukapirao sam sta i kako. Film mi je na skidanju nekih pola sata, treba zavrsi skoz 25-30min. pa javljam da li sve sljaka kako treba
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.