jbg, te slusalice nisu toliko snazne i ne zahtevaju pojacalo ali svakako se bolje cuju kada ih pojacas, zato ja bih pre rekao da je pogresio sto nije uzeo neku asus zvucnu sa amp
:: Sem izgleda sluške bi trebalo da su identične :: :: Samo na šta si zakačio svoje 201 :: :: Moje su sve vreme na Marantz AV receiveru koje je preko optike zakačeno za komp i nemam nikakvih problema s basom, za jeftine sluške, skroz su OK :: :: S druge strane, ako si ih direkno zakačio na izlaz integruše, pogrešno si izabrao slušalice.
pa da ti kazem skar, u svakom slucaju Game ne mogu da budu losije ako si na to mislio, to ti je isto kao npr. Logitech G9 vs G9x PS ako ti se ukaze prilika ne okolishaj da uzmes jednu xonar DS (mislim da je ta sa amp.)
:: CREATIVE X-Fi Xtreme Audio to mi je sto je :: ma mogui da uzmem ove Game za iste pare maltene pa reko da li vredi zajebancije! fala vam....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.