potreban mi je head set .. skype, muzika i gaming. Koje su vase preporuke za sllusalice sa mikrofonom budet je oko 50eu.
I jos jedno pitanje jel znate dal mogu prednji panel kucista CM 690 advanced II gde su mi dzekovi za slusalice da povezem sa karticom u pitanju je audigy 2 zs ?
:: :: potreban mi je head set .. skype, muzika i gaming. Koje su vase preporuke za sllusalice sa mikrofonom budet je oko 50eu :: :: I jos jedno pitanje jel znate dal mogu prednji panel kucista CM 690 advanced II gde su mi dzekovi za slusalice da povezem sa karticom u pitanju je audigy 2 zs ?
ranije sam imao audigy 2zs u CM690,nece ici bas lako....budzenje ne gine...,mrzelo da se njakam s tim,pa sam pazario xfi titanium,koji ima prikljucke koji pasu tacno na kablove iz kucista.
stvarno? kako je to moguce, znam da je uvek onaj standardan konektor za F-panel, koji moze na svaku plocu, a pogotovu na zvucnu kartu sa tolikim ulazima, mada je Audigy ZS bila malo posebnija kartichka al opet..
:: ranije sam imao audigy 2zs u CM690,nece ici bas lako....budzenje ne gine...,mrzelo da se njakam s tim,pa sam pazario xfi titanium,koji ima prikljucke koji pasu tacno na kablove iz kucista :: :: ::
Hvala na odgovorima, nebih da menjam karticu samo zbog toga... jer se ova kartica po meni pokazala kao najbolja u tom rangu nekoliko sam testirao i nisam bio preterano zadovoljan. Nisam neki Audiofil da gledam svaku sitnicu..kartica mi je povezana van den hull kablom za pojacalo preko koga najcesce slusam muziku tako da neke hifi sluske mi trenutno ne trebaju ali bi opet voleo u retkim situacijama kada sam primoran da slusam muziku preko njih da to bude nesto solidno. Znam da je tesko uklupiti neki dobr headset za svaku namenu u ovom cenovnom rangu ali pokusavam da pronadjem nesto sto ce biti solidno za svakodnevno koriscenje u svim namenama.
Ukoliko je neko imao prilike da povezuje karticu sa panelima na kucistu ..dobro bi doslo neko detaljnije objasnjenje i vrsta kabla koja mi je potrebna za tako nesto, jer planiram da integrusu ugasim skroz. Ovo radim da se nebi svaki put zavlacio iza kucista da vadim dzekove iz kartice zbog prelaska na eksterni stereo sistem.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.