Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Muzika za Fiat Punto Classic Actual?
STRANA 1 OD 2  
neXus2000 Muzika za Fiat Punto Classic Actual? 18.01.2012. 20:20 T42651

status: user
broj poruka: 3350
Ovako, posto su mi ova kola dosla bez icega, bez pripreme za muziku, zanimaju me sledece stvari (P.S. trebam da odradim vozacki, pa su mi kola kod burazera):

Kolike su dimenzije prednjih zvucnika? 17 ili 16.5?
Gde da kupim pripremu za ziku, jer je nema? Naravno to ukljucuje original antenu i onaj dzek za kasetofon(CD Plejer)? I sve moguce zice.

Moram sve ovo da odsljakam u njihovom oficijalnom servisu zbog garancija, pa zato moram da uzmem i original antenu.

Ako ima neko savet sta je sve potrebno, kul :)

Inace ovo je planirano od zike:
Zika: http://tinyurl.com/7of6xgg

Zvucnici (ako sam stvarno nabo dimenzije):

17 : http://tinyurl.com/7rhppd2
10 : http://tinyurl.com/83msm8p
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 18.01.2012. 20:49 #391869

broj poruka: 4054

kako je moguce da dobijes JEDINI DOMACE SKLOPLJENI punto bez AUDIO SISTEMA .. jel ta zastava normalna ? nije ni cudo sto nisu prodali 100 vozila prosle godine .. i kontejner na tockovima je bolji od njihovog sranja ..

zar nemas ni fabricki ISO konektor za spajanje auto radija ... i izvucene zice kod mesta za zvucnike ???

i sta sad taj posao izvlacenja konektora i audio kablova ce morati da odradi ovlasceni servis jer si jos u garanciji ????? o TVOM trosku ????

ja bi demonstrativno zapalio taj auto ispred fabrike u kragujevcu .TNTom

neXus2000 .... 18.01.2012. 21:08 #391875

Sad ne znam da li ovi nasi sklapaju i Fiat (nije Zunto - zastava 10), ali da, takav je.

Po prospektu Punta Classic imaju 3 modela: Actual, Dinamic (seronje ne znaju ni kako se pise Dynamic) i Emotion. Od toga Dynamic i Emotion sadrze 2 verzije Dynamic sa i bez klime, Emotion, sa i bez ABS-a.
Ovaj classic samo ima, po prospektu rezervni tocak, airbag za vozaca i to je to.

miki069 Actual 18.01.2012. 21:25 #391879

broj poruka: 1234
Paket Actual nema skoro ništa.
http://www.deltaautomoto.rs/upload/documents/baner/Punto%20Classic%20liflet.pdf

U DeltaAutomoto te žice su koštale 200 evra da se naprave.
Jeftinije je neki dvokasetaš staviti na neiskorišćeni prostor za sedište pozadi.

https://www.bambimobil.blogspot.com

neXus2000 Re: Actual 18.01.2012. 21:32 #391881

200 evra kosta originalna zika za njega u ovlascenom servisu. Sve sa ugradnjom.
Ma sta ima da kosta 200 evra zice od par metara. Nije to od zlata. Tu koliko kapiram ima par zica, po 2 za svaki zvucnik, za napajanje plejera (preko kontakta ili ne), za antenu i to je to. da kupim 50 metara kabla za zvucnike, izaslo bi me skoro 2000 dinara. I verovatno osigurac, ali verujem da je on na onom prtu koji se kaci na dupe plejera.

:: Paket Actual nema skoro ništa
:: http://www.deltaautomoto.rs/upload/documents/baner/Punto%20Classic%20liflet.pd
::
:: U DeltaAutomoto te žice su koštale 200 evra da se naprave
:: Jeftinije je neki dvokasetaš staviti na neiskorišćeni prostor za sedište pozadi
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
codeus ... 18.01.2012. 21:42 #391882

broj poruka: 4054
ja sam u soku .. kakav olosh ..

ako audio nespada u obaveznu opremu a ni kao opciona oprema .. sudeci prema mikijevom dokumentu ... nevidim razlog da si u obavezi da u njihovom servisu obavis ugradnju istog ..

da dobro si skonta potrebne su po dve zice za svaki zvucnik .. na ISO konektoru isto 2 zice (+12 i masa) .. eventualno 1-3 zica za mute signal ukoliko planiras drzac za telefon .. ukupne duzine ne vise od 15m (i to majstor da zicne malo)

ti imas garanciju na motor i limariju ... ja bi to odneo kod nekog autoelektricara da ugradi za 30e .. a ovima u zastavi bi hebao mater jer nisu stavili zice i konektore koji ih kostaju 1.28e

neXus2000 Re: ... 18.01.2012. 22:17 #391888

Verovatno cu zvati neki od ovih oficijelnih servisa, da pitam za cenu. Naravno ne deltamotors, jer sam njih zvao, a serviser je pricao kao da je umro 5 puta pre toga, pa sam ga razumeo isto koliko i mandarinski.
Moram da radim ugradnju u servisu jer se otpisuje garancija. To bar znam.

:: ja sam u soku .. kakav olosh ..
:: ako audio nespada u obaveznu opremu a ni kao opciona oprema .. sudeci prema mikijevom dokumentu ... nevidim razlog da si u obavezi da u njihovom servisu obavis ugradnju istog .
:: da dobro si skonta potrebne su po dve zice za svaki zvucnik .. na ISO konektoru isto 2 zice (+12 i masa) .. eventualno 1-3 zica za mute signal ukoliko planiras drzac za telefon .. ukupne duzine ne vise od 15m (i to majstor da zicne malo)
:: ti imas garanciju na motor i limariju ... ja bi to odneo kod nekog autoelektricara da ugradi za 30e .. a ovima u zastavi bi hebao mater jer nisu stavili zice i konektore koji ih kostaju 1.28e
caranovic Cekaj 19.01.2012. 09:09 #391921

broj poruka: 434
stavis muziku koju oni nisu i oni ti Hebu garanciju!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne, nema sanse! ne ne ne ne nen en en en en nenenenen

Dexter013 E jbg... 19.01.2012. 09:23 #391922

broj poruka: 17093
Da nije smesno bilo bi zalosno...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
miki069 Punto 19.01.2012. 11:48 #391961

Posle mesec dana, mom komšiji počeo da prokišnjava na vozačevoj strani.
Dva meseca se preganjao sa ovlašćenim servisima da mu priznaju garanciju.
Šetali ga u fazonu da to ne spada u garanciju.
Uglavnom to su sve ovlašćeni prevaranti.

Zdebeli LOL 19.01.2012. 12:03 #391968

broj poruka: 1383
Lajsne kostaju 110 e, Felne 420-480 e!
Nije ni cudo sto onda zika kosta 200.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Ok. 19.01.2012. 12:05 #391970

broj poruka: 17093
Lepo tih 200e u dzep a sigurno imas telefon ili mp3 player + slusalice i cao.

Ako hoce vise vas da slusa u isto vreme kupi razdelni za slusalice i opet cao

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
miki069 Felne 19.01.2012. 12:09 #391972

Koštaju 480e.
Za 480e se ne dobijaju šrafovi, već se posebno plaćaju 1.700 dinara.
Ološ.

toothless Pa šta se čudite ljudi? THIS IS SPARTAAA, ovaj...SERBIAAAA! 19.01.2012. 14:58 #392010

broj poruka: 3241
Izgubiće garanciju šta god da uradi van ovlašćenog servisa, tako je određeno ugovorom, i nemojte nagovarati čoveka da pravi sebi sranje i da izgubi garanciju na nov auto na koji i do sada ima dosta reklamacija! Nije to napajanje ili neka sitnica, ljudi danas jedva skrpe za učešće ili za kupovinu novog auta, i nikako nemojte davati sulude ideje čoveku da budži nešto! Razumem ja vas potpuno, ja bih sve ovlašćene servise zapalio kod nas, ali govna određuju pravila, a proizvođači sve više štede na svemu u auto-industriji.

U ovlašćenim Škoda salonima su govnari vadili sve od opreme(što standardno ide uz auto) iz novih vozila, potrpali u torbice na kojima su odštampali škodin logo, i prodavali za 30-50e svojim mušterijama.Isti je to klinac za većinu ovlašćenih servisa u Srbiji, nije to samo sa Zastavom. Ja sam tražio donje crevo od hladnjaka za moj Punto kod Stojanova u NS-u, i kažu imaju polovno za 3500 dinara?! okrenem Fiatino i AP-sport - 340 dinara to isto jebeno crevo, i to novo! Govnjiva motka rulez!

@Nexus 2000: Kada ti istekne garancija ili ti zatreba nešto na šta se ista ne odnosi, imam ja druga u Šapcu koji drži otpad za Stilo i Punto II, pa se javi da te uputim kod njega, da te ne bi drugi šišali bez potrebe.Ja baš treba da uzmem sad od njega haubu, branik , farove, vezni lim,nosač hladnjaka... i sve ostalo što mi je polomila jedna džukela u Bosni.

Da su ovi novi puntići sranje koji naši budže- jesu sranje.Od Zastave 10 pa do današnjih Punta klasik.Fabričke gume za Punto II su 165/70 R14, a govnari kod nas stavljaju 13-ice da uštede na felnama i gumama!Ovo nije mala stvar jer se time smanjuje stabilnost vozila koje je predviđeno za veće pneumatike i felne.Mojoj drugarici su već radili motor na zastavi 10 posle godinu dana zato što se pregrejao a pokazao je tek kada je otišla glava.Imala je još dosta reklamacija i intervencija.Potrošnja na novim Puntićima je takođe veća nego na starim, italijanskim Punto II modelima(kao što je moj, na primer), kvalitet svega je skroz sjeban, a čini mi se da ovi naši iz KG-a čak nemaju ni pocinkovanu limariju kao Italijanski.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

neXus2000 .... 19.01.2012. 20:36 #392118

Naravno da cu sve da radim pod garancijom. Ali, evo zanimljivosti za danas:
Zovem ponovo Deltu(Shushkovitch and Co), da bi mi rekao da celokupna instalacija audio pripreme (maska za radio, antena i kablovi, neka stangla - bem li ga sta je vec, i jos nesto), kostaju 18 kila dinara + 3000 za ruke. Znaci 21 kila.
Zovem drugi ovlasceni servis, oni rekli zvace samo da provere. Zvali izlazi me 12 kila i 650 grama dinara sve sa rukama. Razumem zbog tih nekih maski koje se menjaju i tih nekih dodatnih delova. Cak mi decko isprica da su bila neka povlacenja originalne opreme iz oficijalnih servisa nazad u Deltu, pa su ovi spustili cene i sve se to dobija po nabavnoj ceni za nas potrosace.

Eto koliko je Miskovic bezobrazan.

Nego sto se tice deltamotors javasluka in the future, ako bude toga, lepo shvecinu prijateljicu koja je udata za bivseg direktora Juventusa, pa da on porazgovara sa direktorom Fiat-a u Italiji. Da se vidi koliki je bezobraznik Miskovic. Ionako dolazi skoro svake nedelje kod nas. A usput cu pitati, kad zena dodje, da njen muz pita direktora Fiat-a, zasto se modeli ovde prodaju klot.

miki069 Re: Re: Actual 19.01.2012. 21:18 #392128

U kom to ovlašćenom servisu košta originalna zika 200e sa sve ugradnjom?
Izgleda samo štangle bez zike.

:: 200 evra kosta originalna zika za njega u ovlascenom servisu. Sve sa ugradnjom
:: Ma sta ima da kosta 200 evra zice od par metara. Nije to od zlata. Tu koliko kapiram ima par zica, po 2 za svaki zvucnik, za napajanje plejera (preko kontakta ili ne), za antenu i to je to. da kupim 50 metara kabla za zvucnike, izaslo bi me skoro 2000 dinara. I verovatno osigurac, ali verujem da je on na onom prtu koji se kaci na dupe plejera
neXus2000 Re: Re: Re: Actual 19.01.2012. 22:25 #392146

U deltamotors. PLus naplate ruke jos 3000 dinara(30 jura). Total - 230 jura.

:: U kom to ovlašćenom servisu košta originalna zika 200e sa sve ugradnjom
:: Izgleda samo štangle bez zike
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
:: :: 200 evra kosta originalna zika za njega u ovlascenom servisu. Sve sa ugradnjom
:: :: Ma sta ima da kosta 200 evra zice od par metara. Nije to od zlata. Tu koliko kapiram ima par zica, po 2 za svaki zvucnik, za napajanje plejera (preko kontakta ili ne), za antenu i to je to. da kupim 50 metara kabla za zvucnike, izaslo bi me skoro 2000 dinara. I verovatno osigurac, ali verujem da je on na onom prtu koji se kaci na dupe plejera
neXus2000 Inace.... 19.01.2012. 22:30 #392149

Promenio sam ziku i kako vam se ovo cini:

Zika: http://tinyurl.com/7u2fe3d
Model MVH-1400UB

Zvucnici: http://tinyurl.com/7togece
16.5` : TS-G1712i
10` : TS-G1312i

drum Pratim temu,al` nikako da se javim... 19.01.2012. 22:58 #392155

broj poruka: 1301

Drugarica ima Zastavu 10 nekih godinu dana.Sad pre mesec dana je ubacivala muziku i zvala je mene da joj to sredim(autoelektričar sam po struci)Uzela je neki Kineski radio bez CD-a,znači samo USB i memoriske...
Video sam da nema fabrički konektor,vec samo žice i hteo sam direktno da joj spojim,ali to nije htela-kao gubi onda garanciju.
Sad ako sam dobro razumeo,ona svejedno gubi garanciju jer to nije uradjeno u ovlašćenom servisu?

Radio koji si uzeo je OK po meni.Ja imam Pioneer DEH 3000MP i prezadovoljan sam njim,još ga nisam ni platio(uzela mi bivša za rodjendan)

Zvučnici manje-više ok,ako si ti zadovoljan,i mi smo...

Samo mi odgovori za samostalno ugradjivanje,da znam šta drugarici da prenesem.

VMARC Brate, jel si ti u Punta `teo da ugradis BMW professional muziku...? 20.01.2012. 00:06 #392177

broj poruka: 9425
Ili si naprosto pomesao Delta Motors (BMW) i Delta Automoto (Fiat)
Ko zna koga si ti zvao :-)))

BTW. Simpa mi je ona prica da svecine drugarice sestre ujna preko Juvea udari na Miska :-)))
Bolje da pozovemo mog ujaka, on je jaci i od Juventusa zajedno .-)

F650GS Dakar

toothless BILO KAKVA INTERVENCIJA NA VOZILU... 20.01.2012. 00:34 #392191

koja nije urađena u ovlašćenom servisu automatski ukida celokupnu garanciju na vozilo!
Poznanik ima novog Punta(iliti-Zunta) iz Zastave, i rečeno mu je da ni podkrila(ona plastična blatobranska sranja što idu u koševe) ne sme da ugradi sam jer će mu poništiti garanciju na sledećem servisu.Ni onu plastičnu masku u koju ide radio-cd ne sme sam da stavi, čak iako mu oni ugrade muziku.Govna su svuda ista...
Shvatite da proizvođači danas jedva čekaju da nađu neku sitnicu kako bi vam ukinuli celu garanciju i tako sebi uštedeli potencijalne troškove nastale sledećim kvarovima ili fabričkim greškama.
Može da se desi da ne provale u servisu, ali bolje je ne zajebavati se sa takvim stvarima.Ipak to nije grafička ili neka sitnica koju možeš sutra ponovo da kupiš od plate.

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Drugarica ima Zastavu 10 nekih godinu dana.Sad pre mesec dana je ubacivala muziku i zvala je mene da joj to sredim(autoelektričar sam po struci)Uzela je neki Kineski radio bez CD-a,znači samo USB i memoriske..
:: Video sam da nema fabrički konektor,vec samo žice i hteo sam direktno da joj spojim,ali to nije htela-kao gubi onda garanciju
:: Sad ako sam dobro razumeo,ona svejedno gubi garanciju jer to nije uradjeno u ovlašćenom servisu
:: Radio koji si uzeo je OK po meni.Ja imam Pioneer DEH 3000MP i prezadovoljan sam njim,još ga nisam ni platio(uzela mi bivša za rodjendan
:: Zvučnici manje-više ok,ako si ti zadovoljan,i mi smo..
:: Samo mi odgovori za samostalno ugradjivanje,da znam šta drugarici da prenesem
neXus2000 Re: Brate, jel si ti u Punta `teo da ugradis BMW professional muziku...? 20.01.2012. 00:42 #392197

Sry. Automoto. Ionako je sve to Shushkovicevo.
I nije prica. Jbg. ima nas koj imamo tamo neke prijatelje po inozemstvu. .)
Uticajan lik, sta ces. A ne i samo tu, i po Austriji :D

:: Ili si naprosto pomesao Delta Motors (BMW) i Delta Automoto (Fiat
:: Ko zna koga si ti zvao :-))
:: BTW. Simpa mi je ona prica da svecine drugarice sestre ujna preko Juvea udari na Miska :-))
:: Bolje da pozovemo mog ujaka, on je jaci i od Juventusa zajedno .-
:: F650GS Daka
toothless Re: Brate, jel si ti u Punta `teo da ugradis BMW professional muziku...? 20.01.2012. 00:48 #392203

@Vmarc: Delta Fiat šuri do jaja sa cenama, ponekad i više od ostalih ovlašćenih servisa.Kada sam proveravao mali servis za Punto klasik u delti je bio oko 14000 dinara, iako mene sa istim uljem i filterima izađe 3500 dinara, s tim da sam sve zamenim.
99% stvari radim sam na kolima, ne toliko zbog keša koliko zbog katastrofalno loših servisa u Srbiji.Nagledao sam se toliko sranja da je to strašno.Oteram auto samo na dijagnostiku da vidim koji senzor me zeza, da bih ga sam kasnije zamenio, a auto koji je ispred mene izašao sa malog servisa prokuvao posle pređenih par kilometara jer nisu ozračili dobro sistem!Čovek se vraća i jebe im sve po spisku, doterao na mali servis i zamenu antifriza, a sjebali mu motor!
Od tada, samo doteram na dijagnostiku, i sve sam menjam.nabavio sam Fiat origanl fabrički CD sa svim radioničkima nacrtima, šemama, delovima i postupcima zamene, štelovanja, dotezanja,itd. a na youtube-u ima hiljade klipova napravljenih od auto-mehaničara sa skoro svim popravkama koje može da odradi svako ko je malo spretniji sa alatom.Za sve savete pitam proverene mehaničare koje poznajem da mi potvrde da sam dobro uradio posao.Zupčasti i ostale komplikovanije poveravam tim ljudima koje poznajem 100%.
Ima i caka za zamenu dihtunga dekla(poklopca motora) za koji 99% mehaničara(čak u svim ovlašćenim servisima) tvrdi da mora da `balavi` tj da malo pušta ulje posle 4 do 5 000 km.E, pa, ja sam zamenio sam pre 35 000 km na mom autu, i suv je i dan danas kao barut!Može da se montira da ne curi, samo treba dosta vremena i živaca, a ne može da se naplati toliko drkanje zbog jednog dihtunga od 300 din. zato svi kažu da ne može.Dva mehaničara su mi čestitala na živcima i pedantnosti oko svake intervencije na mom autu.
Izvinite na podužem postu, ali mislim da će ovo biti korisno za veliki broj vlasnika Punta.

:: Ili si naprosto pomesao Delta Motors (BMW) i Delta Automoto (Fiat
:: Ko zna koga si ti zvao :-))
:: BTW. Simpa mi je ona prica da svecine drugarice sestre ujna preko Juvea udari na Miska :-))
:: Bolje da pozovemo mog ujaka, on je jaci i od Juventusa zajedno .-
:: F650GS Daka
drum Re: BILO KAKVA INTERVENCIJA NA VOZILU... 20.01.2012. 00:50 #392204

broj poruka: 1301
OK,hvala.Prosledjujem joj link da se obraduje.

:: koja nije urađena u ovlašćenom servisu automatski ukida celokupnu garanciju na vozilo
:: Poznanik ima novog Punta(iliti-Zunta) iz Zastave, i rečeno mu je da ni podkrila(ona plastična blatobranska sranja što idu u koševe) ne sme da ugradi sam jer će mu poništiti garanciju na sledećem servisu.Ni onu plastičnu masku u koju ide radio-cd ne sme sam da stavi, čak iako mu oni ugrade muziku.Govna su svuda ista..
:: Shvatite da proizvođači danas jedva čekaju da nađu neku sitnicu kako bi vam ukinuli celu garanciju i tako sebi uštedeli potencijalne troškove nastale sledećim kvarovima ili fabričkim greškama
:: Može da se desi da ne provale u servisu, ali bolje je ne zajebavati se sa takvim stvarima.Ipak to nije grafička ili neka sitnica koju možeš sutra ponovo da kupiš od plate
:: https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
:: ::
:: :: Drugarica ima Zastavu 10 nekih godinu dana.Sad pre mesec dana je ubacivala muziku i zvala je mene da joj to sredim(autoelektričar sam po struci)Uzela je neki Kineski radio bez CD-a,znači samo USB i memoriske..
:: :: Video sam da nema fabrički konektor,vec samo žice i hteo sam direktno da joj spojim,ali to nije htela-kao gubi onda garanciju
:: :: Sad ako sam dobro razumeo,ona svejedno gubi garanciju jer to nije uradjeno u ovlašćenom servisu
:: :: Radio koji si uzeo je OK po meni.Ja imam Pioneer DEH 3000MP i prezadovoljan sam njim,još ga nisam ni platio(uzela mi bivša za rodjendan
:: :: Zvučnici manje-više ok,ako si ti zadovoljan,i mi smo..
:: :: Samo mi odgovori za samostalno ugradjivanje,da znam šta drugarici da prenesem
neXus2000 Re: BILO KAKVA INTERVENCIJA NA VOZILU... 20.01.2012. 01:08 #392218

Pa to je ta fora. Prodaju ti auto za 6-7 kila evra, a onda te delovi i `oficijalno` servisiranje kosta boga oca. Znaju oni da su kola jeftina, od jeftinih delova, pa zato na ovu drugu foru malte k`o vola u kupusu, a ti urlas JOS!

:: koja nije urađena u ovlašćenom servisu automatski ukida celokupnu garanciju na vozilo
:: Poznanik ima novog Punta(iliti-Zunta) iz Zastave, i rečeno mu je da ni podkrila(ona plastična blatobranska sranja što idu u koševe) ne sme da ugradi sam jer će mu poništiti garanciju na sledećem servisu.Ni onu plastičnu masku u koju ide radio-cd ne sme sam da stavi, čak iako mu oni ugrade muziku.Govna su svuda ista..
:: Shvatite da proizvođači danas jedva čekaju da nađu neku sitnicu kako bi vam ukinuli celu garanciju i tako sebi uštedeli potencijalne troškove nastale sledećim kvarovima ili fabričkim greškama
:: Može da se desi da ne provale u servisu, ali bolje je ne zajebavati se sa takvim stvarima.Ipak to nije grafička ili neka sitnica koju možeš sutra ponovo da kupiš od plate
:: https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
:: :: Drugarica ima Zastavu 10 nekih godinu dana.Sad pre mesec dana je ubacivala muziku i zvala je mene da joj to sredim(autoelektričar sam po struci)Uzela je neki Kineski radio bez CD-a,znači samo USB i memoriske..
:: :: Video sam da nema fabrički konektor,vec samo žice i hteo sam direktno da joj spojim,ali to nije htela-kao gubi onda garanciju
:: :: Sad ako sam dobro razumeo,ona svejedno gubi garanciju jer to nije uradjeno u ovlašćenom servisu
:: :: Radio koji si uzeo je OK po meni.Ja imam Pioneer DEH 3000MP i prezadovoljan sam njim,još ga nisam ni platio(uzela mi bivša za rodjendan
:: :: Zvučnici manje-više ok,ako si ti zadovoljan,i mi smo..
:: :: Samo mi odgovori za samostalno ugradjivanje,da znam šta drugarici da prenesem
VMARC Delta Motors 20.01.2012. 01:09 #392219

broj poruka: 9425
Ima najbolji servis u jugoistocnoj Evropi i jedan od najboljih u Evropi uopste. Trebali bi jednom tamo da udjete i da se raspitate da li postoji i jedan nezadovoljni klijent. Od limarsko farbarskih radova (poseduju najkvalitetniju komoru koja postoji na svetu), preko mehanicarskog servisa do guma. Sve je na najvisem mogucem nivou, ne postoje posledice posle popravke a ako se neki previd i desi, sve se resava o njihovom trosku i prihvataju sve (i najmanje) reklamacije. Na rad daju 3 godine garancije i brale to MORA da kosta. E sad, koliko kosta? Ne onoliko koliko oni zele, vec onoliko koliko im je BMW propisao. Postoje poneke nogicnosti, i navescu vam dva primera:
Redovni servis za BMW serije 1 kosta 22-24000 din. Sam da ga uradim, da dobijem ulje i filtere po nabavnoj ceni ali bez BMW logoa (Castrol) izadje me 100 eura.
Zamena kocnica u Delti: zadnjih 14000 din a prednjih 17000 din. Samo nabavka neoriginalnih plocica mi dodje 10000 din zadnje a 14000 prednje. Znaci potpuno neisplatljivo da razmisljam o uradi sam varijanti, dok je zamena ulja i filtera ogromna usteda.

Naravucenije: Nisu svi ovlasceninservisi deraci. Uvek postoji uradi sam varijanta, ali uvek postoji i varijanta da nesto za`ebes pa da ti posle bude veca dara nego mera.

Delta Automoto su nevidjeni indijanci. Moj prijatelj im je vracao Alfu 156 cetiri puta na farbanje haube, tek su iz cetvrtog puta uspeli da mu pogode nijansu na novom automobilu! Bez`te od njih...

F650GS Dakar

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs