Imam vrlo iritantan problem sa mikrofonom i slušalicama, odnosno zvulom uopšte. Kada komuniciram sa ljudima preko mikrofona, žale se na jezivo pištanje, čiji se intenzitet menja u zavisnosti od položaja slušalica, kabla ili položaja mog tela. Uglavnom ga ne čujem ali se dešava da se pojavi i na mojim slušalicama. Da sve bude interesantnije, ako prislonim dlan na bočnu stranicu kućišta PC-a, pištanje nestane(kada dodirnem prednji panel kućišta, pojačava se). Osim toga, koji god tip slušalica da kupim, nakon 2-3 meseca, leva slušalica prestaje da radi. Zna li neko šta k... k.... ovde dešava?
Mozda ti napajanje nije u redu. I meni se pre par (recimo 5) godina nesto slicno desavalo ( izmedju ostalog i sustanje zvucnika kada dodirujem kuciste) , pa je napajanje, dok je komp bio ugasen samo pocelo da radi i onda izbacilo beli dim (koji je mirisao na kukuruz, bez zezanja) i pocelo da gorucka. Posle se ispostavilo da je neki kvar na banderi i da je napon u celoj kuci bio mnogo veci, ali ne bi ti bilo na odmet da pokusas sa drugim napajanjem.
Mikrofon ja na head-setu,koji je uključen direktno u zvučnu. Inače ranije je head-set bio povezan sa zvučnom preko muzičke linije, pa sam tada dobijao na zvučnicima isti piskavi zvuk.
proveri ti dobro tu utičnicu...i ostalu instalaciju u kući
10.01.2012. 15:50
status: user broj poruka: 3241
da ne bi tvoj komp glumio Đenku. Ja sam imao sličan problem sa mikrofonom na kameri.U toku razgovora na Skajpu, sagovornici su me slabo čuli, a stalno se u pozadini čuo neki šum i neki zvuk kao da mi voz prolazi kroz sobu. Problem sam rešio tako što sam Pesnicom pet-šest puta olupao kameru o sto.Posle poslednjeg udarca, samo sam video kako skače slajder na mikrofonu na skajpu, i sada radi do jaja!
Izvinjavam se sto se ubacujem ali treba mi pomoc oko mikrofona i zvuka. Naime kad neko nesto kaze dok pricam preko ts/skype muzika ili zvuk u igri mi se smanji. Da li neko zna kako da namestim da mi se zvuk ne smanjuje bez obzira sto oni pricaju? Namestio sam to pre ali se ne secam kako...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.