U napred se izvinjavam ako sam temu postavio na pogresnom mestu ali posto se radi o zvuku nekako mi je ovo mesto bilo logicno. Naime pazario sam pred Novu godinu LCD Philips 32PFL4606H a nekoliko dana zatim i DVD DiVX player NEO DVD-M100HD. Naravno odmah sam to sve povezao i isprobao i sa zadovoljstvom ustanovio da sve fercera kako treba. Elem posto sam od ranije imao Genius SW 5.1 Home Theater koga sam koristio na PC-u pozeleo sam da ga iskoristim kako treba i da ga povezem sa playerom i TV-om koje sam naveo, sto sam i ucinio. Tu nastaju problemi. Prilikom pustanja filmova na playeru dolazi do izoblicavanja zvuka na zvucnicima tacnije do pojave EHA. Kod DiVX filmova je to bas izrazeno dok kod DVD-a jako malo ali je ipak prisutno. Sve sam iskontrolisao nekoliko puta. Povezivanje kablovima, podesavanja na TV-u, podesavanja na playeru i sve je korektno. Na playeru ima mod za testiranje zvucnika tako da sam i tu utvrdio da je sve kako treba, ali EHO je prisutan. Da ne zaboravim isto se desava kada se film pusti sa diska i sa USB-a, a zvucnici su davali kvalitetan zvuk bez anomalija dok su korisceni na PC-u. Ako je neko imao slicnih iskustava ili zna o cemu se radi i kako (ako je moguce) resiti problem bio bih mu veoma zahvalan.
Vidi dali imas u Meniju opciju za stelovanje zvuka. Kod mene ima raznih opcija tipa: Jazz,Church,Rock,Bass etc.
Ako nadjes pokusaj da napravis neku idealnu kombinaciju. Malopre sam gledao neki film na mom LG-u.i javilo se neprijatno zujanje ???? Nikad ovo nisam cuo do sad. Resio sam ga uklucivanjem-iskljucivanjem dugmeta AUX.[ ??? ]
Ako slucajno naletis na nov firmware za tvoj model i to uradi [ updejtuj ga ]
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.