Pa nisam bas siguran da vredi samo toliko. Slikaj to sve da vidimo. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ala je glup onaj benchmark... LoL Idem do druga, pa cu slikati, pa kacim kasnije...
:: :: Pa nisam bas siguran da vredi samo toliko. Slikaj to sve da vidimo :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
ja sam prodao za 100eu Blaupunkt pojacalo(4x50W) i bazuku 100W (placeno 9k sve ukupno), posle 2godine, ali realno cena je trebala da bude 70eu, ali boze moj :) a ovo koliko vidim je mnogo staro, ako uzmes 50-60eu max. puna kapa, ali 30eu je ipak premalo, kakvo god da je.
:: Dobro tebra, hoces dzabe da ti posalje? Jos i da plati postarinu? Ali to je smece, pa sta ce ti u stvari... : :: :: :: :: Sve ukupno 30e :: :: :: :: :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: :: :: :: ::
:: Dobro tebra, hoces dzabe da ti posalje? Jos i da plati postarinu? Ali to je smece, pa sta ce ti u stvari... : :: :: :: :: Sve ukupno 30e :: :: :: :: :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: :: :: :: ::
:: Ne treba mi. Imam BOSE fabricki.. :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: :: :: Dobro tebra, hoces dzabe da ti posalje? Jos i da plati postarinu? Ali to je smece, pa sta ce ti u stvari... : :: :: :: :: :: :: :: Sve ukupno 30e :: :: :: :: :: :: :: :: :: (.)(.) + $$$ = ( • )( • ) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bose je smekeraj. Kakav je za kola ne znam, ali niko ko ceni kucni Hi-Fi ne koristi Bose, jer ima daleko boljih firmi.
Inace se slazem sa vec napisanim, to pojacalo ne vredi mnogo, a zvucnici tek nista (gledajuci one slike).
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Ma nije to moje... :))) Sta ima da se vredjam... A i da jeste, kao da svi mozemo da furamo BOSE! : :: :: :: :: Elipse ne bi mogao ni da poklonis.Za 30e mozes da nadjes nove elipse,koje su isto sranje kao i te :: :: Sorry,no offense :: :: :: :: :: ::
Pa ok... Ja nisam ni postavio temu da se vidi da imam, ili da se hvalim. Pitao sam koliko vredi, a to sto je to shit, to znam i sam... Za tu marku pojacala nikad cuo...itd. Ali sam pitao, koliko da trazi za taj shit. :)
:: Bose je smekeraj. Kakav je za kola ne znam, ali niko ko ceni kucni Hi-Fi ne koristi Bose, jer ima daleko boljih firmi :: :: Inace se slazem sa vec napisanim, to pojacalo ne vredi mnogo, a zvucnici tek nista (gledajuci one slike) :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Ma nije to moje... :))) Sta ima da se vredjam... A i da jeste, kao da svi mozemo da furamo BOSE! : :: :: :: :: :: :: :: Elipse ne bi mogao ni da poklonis.Za 30e mozes da nadjes nove elipse,koje su isto sranje kao i te :: :: :: Sorry,no offense :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.