U principu dobar izbor, najbolje je to što koriste standardne AAA baterije koje će uvek moći da se nabave tako da nema bojazni da jednoga dana slušalice postanu neupotrebljive jer su propale baterije koje su ili preskupe jer su specifičnog tipa ili uopšte više nisu u mogućnosti da se nabave. Mana svih bežičnih slušalica je povećana težina u odnosu na klasične, to nije mnogo ali postoji. Zato su pogodnije slušalice sa Lion baterijom ali sa njima obično postoji rizik od propadanja baterije i sve ono što sam već rekao ranije a u vezi sa samom baterijom. Pošto imam Sony MDR-XD100 koje nisu bežične već standardne dinamičke mogu ti reći jedino da im je ergonomija odlična i ja sam veoma zadovoljan zvukom koji proizvode i pošto je tip slušalica koje prekrivaju celo uvo prilikom slušanja a uz to su i veoma lagane uopšte nisu zamorne za nošenje. O zvuku je smešno uopšte pisati (on mora da se čuje ) mislim da će i osoba koja će ih dobiti kao poklon biti veoma zadovoljna.
Slusalice su vracene, bas sam se razocarao. Imale su neki sum, i neko zujanje cega se nismo mogli resiti. Opet ista prica, preporucite mi neke sluske, moze i slkuplje kad sam se vec ispalio za poklon...do 9,10k! Hvala...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.