Dakle zanima me koje biste mi slusalice preporucili do 6k. Gledao sam nesto po netu i video sam Sennheiser HD515(mada mi se vise svidjaju HD555) i par AKG modela. Slusalice bi mi koristile uglavnom za gejming i za slsuanje muzike, najvise u mp3. formatu. Inace, sluske bi isle na Asus Xonar DX. Bitno mi je da idu preko celog uveta i da su udobne pre svega.
Hvala na predlogu ReMeDy, imacu ih u vidu ako budem uspeo da ih nadjem do 6k. @Dexter013 kad odlucis da napises nesto pametno vrati se na ovu temu, do tada, produzi dalje.
@imarkovic Gledao sam neke AKG slusalice. Konkretno sledece modele: k77, k99, k512, k 514. Sad pokusavam da nadjem neke reviewe da vidim da li ima neke velike razlike u zvuku izmedju njih.
pa ima razlike, gledaj specifikaciju, db, ohm, u zavisnosti od toga koliko jake sluske zelis, i imas odvojene po namenama(dj-ing, studio itd.), ali u principu u kucnoj varijanti ja sam uvek gledao neku kombinaciju dj/studio, takve su proverene, cist zvuk, gledaj i da li su otvorene ili zatvorene itd, ti detalji su bitni
:: @imarkovic Gledao sam neke AKG slusalice :: Konkretno sledece modele: k77, k99, k512, k 514 :: Sad pokusavam da nadjem neke reviewe da vidim da li ima neke velike razlike u zvuku izmedju njih.
Salim se ja malo sa bahacenjem , nego inace za 6 000 imas ok zvucnike, a za sluske nemoj da dajes vise od max 2-3k... Nema potrebe, da slusas muziku - mp3 ili igras igre bilo koje malo kvalitetnije od 1 000 do 1 500 din ce da ti i vise nego odrade posao...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Videces da smo dvoje kolega sa foruma i ja uzeli razlicite slusalice (koji kostaju 30e) i svi smo prezadovoljni. Dakle, kao sto rekoh, nema potrebe da dajes toliko para, ipak su to samo slusalice.
Razumem vas, ali do sada sam imao SteelSeries Siberia i ne bih da prelazim s` konja na magarca ako razumete sta hocu da kazem. `Posto volim da igram igre uvece pred spavanje, uvek dok igram pustim zvuk malo vise, ali jbg, odmah krenu komsije da se zale, sto je i normalno. I onda nista od uzivanja.` Isti slucaj.Zbog toga i nameravam da uzmem slusalice ali naravno, hteo bih da budu minimum kao ove prethodne.
Igram ponekad ali pod nickom Sp!R1T ili TeaseR. :) Inace tesko da cu uzeti bilo koje `gaming` slusalice, jer za te pare mogu da se nadju mnogo mnogo bolje slusalice, a za mikforon cu izdovjiti dodatnih 200 ili kolko vec dinara. Te `gaming` slusalice su samo farba, nabiju im cenu i onda se svi izloze da ih kupe posto ih delphan ili ne znam ko vec nosi na turnirima. Tako da sam odlucio da uzmem neki Sennheiser/AKG model, eventualno Pioneer.
javi mi na mail ako se setis koje si sluske kupio, i kakvi su ti utisci. ja nesto merkam beyer dynamic dt770 pro, probao ih, odusevio se, zaljubio se :) ma poludeo ali jbg ne mogu sad da ih uzmem. ta tvoja cifra je relativno ok. poz
Vidim da je neko spominjao bose, uzeo je drugar ove ( http://goo.gl/cuk47 ) u USA i stvarno nisu nesto posebno, moje px-100 II mnogo bolje zvuce (naravno pustan je flac kad sam uporedjivao). E sad ja bi ti preporucio px100 II, izuzetno su udobne ali su on ear, ne idu oko njega. U autobusu (posebno onom starijim) ne uspeju da izoluju bas svu okolnu buku ali za kucu su fenomenalne. Za akg stvarno ne znam kakve su, imao sam prilike da probam samo neke starije u radiju beograd dok sam bio na praksi :D Fino zvuce ali opet, ne znam kakvi su im novi modeli :)
moze meni preporuka do 2000 din. sa mikrofonom,znaci najvise kad igram World of Tanks i eventualno za Skype,mada mi to je manje bitno ? :) CS ne igram tako da mi za to ne treba :) HVALA :)
ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit 19` Asus
+1 za Beyer Dynamic dt770 pro Beyer Dynamic dt880 pro Beyer Dynamic dt990 pro ali na sajmu u HIFI-a sam cuo Beyer Dynamic T1 i sluske izuvaju kao i cena BW u Player.rs imas da kupis kod nas Beyer Dynamic
:: moze meni preporuka do 2000 din. sa mikrofonom,znaci najvise kad igram World of Tanks i eventualno za Skype,mada mi to je manje bitno ? : :: CS ne igram tako da mi za to ne treba : :: HVALA : :: :: ASUS P5Q S :: Intel Dual Core E7400 2.8 GH :: DDR2 3 GB Kingston Xyper 106 :: GTS 250 512MB 256bi :: 19` Asu :: ::
Previse mi je to novca za te Beyer, nemam toliko. Nekako mi je za sad najvise u opticaju Sennheiser HD515 ili AKG K512(enetualno K514 ako nadjem jeftinije).
Uzecu Sennheiser HD 555. Pogledao sam par reviewa na netu i kolko sam mogao da vidim dosta ljudi ih hvale, za razliku od HD 515. Ako neko ima jos neku preporuku slobodno neka je napise, posto ne znam kolko ce mi vremena trebati dok nadjem neke polovne sennheiser.
Kod nas samo imas noviji model, HD558 za 170E !!! A na zalost nigde vise nema HD515 za oni 70 i kusur evra ! Stvarno su velike cene dobrih sluski... A HD465 su 6600din...
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB U2312HM PyroSE 60GB & HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.