Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Predlog zvucnika
STRANA 1 OD 1
Sljubura Predlog zvucnika 15.12.2011. 19:39 T42023

status: user
broj poruka: 123
Zvucnik na starom stubu je odsluzio svoje, pa sam primoran da uzmem neke pc zvucnike.
Molim vas za predlog zvucnika od 8k do 11k..
Nije mi toliko bitno da li su 2.0, 2.1, ili 5.1.
Za oko mi je zapao ovaj sistem http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-hf5.1-5050/comp_tehn_speakers/41/957 ali na netu nisam nasao neki dobar review ili dostojan komentar.
Hvala

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen re 15.12.2011. 19:47 #384588

broj poruka: 2836
Uzmi GENIUS 5.1 imash one skroz drvene, ustw to su isti kao ti samo su malo lepsi! Drug ih ima, jesu mocni... A evo ti nesto iz mog iskustva, imam MS 5.1 ML-6002 (60W msm da su). Platio sam ih pre 3 god oko 3700 ili 4200din i prezadovoljan sam. Imaju displej u boji, a sljakaju fenomenalno, veruj mi da ih nisam pojacao vise od 2 -3 crte i to kad moji nisu kuci, mnogo su jaki a cena je vise nego pristupacna. E sad ti vidi za sta bi ih koristio, mislim zavisi od velicine sobe, moja je oko 15-tak kvadrata i vise su nego dovoljni

Sljubura Re:re 15.12.2011. 20:07 #384601

broj poruka: 123
Hvala na odgovoru.
Krivo mi je sto nisam kupio neke Microlab dok ih je bilo u Beogradu, a sad moram ovako nesto posto zbog situacije ne mogu da cekam. Ako neko zna da se u nekoj radnji prodaje Microlab bio bi zahvalan, posto na pcberzi i itsvetu nema informacija.

Plamen re 16.12.2011. 10:43 #384708

broj poruka: 2836
Takodje ti predlazem da idesh na 5.1 ako mozes... Mada imam kuci i 2.1 Logitech X230 msm da su, takodje su perfektni...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs