Imam problema sa zvucnom adi1988 da li neko jos ima problema a da poseduje plocu.Suska mi malo zvuk kad pojacam zvucnike probao sam da menjam zvucnike slusalice ali nista bios mi je 0802
Da, i ja bih to resio novim driverima, ali prethodno pokusaj potpuno skinuti stare: deintall i upotreba programa driver cleaner platinum...a ako hoce daleko bolji zvuk pazari neki Creative ili Terratec
Petre,tebi je ovo drugi ako ne i treci put da pitas za taj isti problem...Asus je ozbiljna firma i ako do sad nisi nasao resenje onda ili je u pitanju neka previse ocigledna glupost pa nikome nije palo napamet to da pomene ili je neispravna ploca.Ako je ploca pod garancijom sto je lepo ne odneses u servis i neka ti to oni rese...Ako ne mogu da rese dobices novu plocu.
Imam ja tu pluci..I zvuk radi extra....Instalirash drivere koje si dobio uz plocu i to je to...mora da ploca ne valja..i kada sam menjao BIOS opet radi extra..sa istim driver-ima..Znaci..tebi nije uredu ploca..Ocigledno.....
Ja sam imao isti problem sa RealTek integrisanom zvucnom, problem je bio do PC speakera. Probaj da smanjis u volume control, PC speaker na minimum tj. iskljuci ga.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.