Trebaju mi bluetooth stereo slusalice. Moze i bluetooth headset (slusalice sa mikrofonom) ali za oba uva. Ima li to kod nas, koje preporucujete itd. Cena -ako ima nesto dobro za male pare :) Mozda tipa ovako, ako ista valja: http://goo.gl/Tfwxb
Ako neko pita zbog cega, stvar je u sledecem - dobio sam nokiu e51 za dzabe i sad je koristim. Zvucnik (slusalica) joj otkazao, izlaz za headset ne radi, maska je zalepljena super lepkom i niko nece da popravi doticne komponente. Tako da mi ostao bluetooth. Ja vec imam headset za jedno uvo, al reko da slusam muziku da ne secam i mp3 player sa sobom kad vec imam telefon koji pusta muziku.
ima negde da se kupe bluetooth slušalice ali za mp4 plejer (koji nema bluetooth). Fazon kao bežični štakori i tastature samo što umesto u usb gurnemo predajnik u ulaz za sluške. support normality
mozda kasno il ne, al Ja imam Sony BT stereo,tj prikljucak sa radiom,malim lcd i senzorskim volume tasterom znaci nakacis se na bilo koji tel,u njega steknes koje oces slusalice,i imas vrhunski zvuk, plus poseduje svoju bateriju i traje dost dugo... za ovo pajsgudgud nikad cuo!
:: ili ako ima neki mini bluetooth reciever sa prikljuckom za stereo jack 3.5``, da u njega ubacim slusalice koje vec posedujem.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.