dobih asus xonar dg, ali mi rade samo prednji zvucnici na win7, nije pomogao ni plug in koji je uspeo clanu `lucidni`. ima li neko resenje? hvala unapred
Da li slučajno nije na njima fizički odabran - forsiran `stereo` mod ili tako nešto
Pozdrav!
Vlada
:: dobih asus xonar dg, ali mi rade samo prednji zvucnici na win7, nije pomogao ni plug in koji je uspeo clanu `lucidni`. ima li neko resenje? hvala unapre ::
Daklem, sa ovim se borim poodavno, resenje je u malom ustupku. Imam Creative x-fi. Ono sto ti garantujem je da kada budes pustio neku HD film ili bilo koj drugi format za koji znas da u svome lejeru ima 5.1 zapis-zvucna ce ti raditi na jelte, svim zvucnicima...E sada, zasto je ovo cest problem, nisam siguran ali ga mozes resiti na sledeci nacin i to radi sigurno(kao kod mene i jos nekih) Skini JetAudio plejer(pusta sve reze sve itd) i stikliraj mu u plejerovom prozoru X-SURROUND(sto se ostalih podesavanja zvuka, a ima ih nekoliko-sve po zelji) Kada ovo odradis , zvuk bilo vezano za muziku ili 10 godina star div-x ce se cuti sa svih zvucnika a pritom ces biti i iznenadjen kompletnim zvukom i funkcionalnoscu ovog plejera. Imas da ga skines free sa sajta ali ja bih ti ipak preporucio da skines krekovani sa nekog torenta. To je to, radi sigurno.
Koliko sam ja tebe razumeo , tebi radi 5.1 ako je zvuk 5.1 , kao npr neki dvd film ili neki hd video. ali ti je problem sto obican zvuk npr mp3 koji pustas recimo iz winampa ne pusta na sve zvucnike nego samo na dva-stereo?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
to jest neko `pametan` je izgleda odlucio ovako: Cujte, stereo je stereo, sve ostalo je sve ostalo, zasto da im pruzimo stereo surround? Mislim, logika je ok ali zelje potrosaca se bitno razlikuju......
ili integrusha ili fenomenalan zvuk i takoreci 3 u 1 koje ti nudi JetAudio playarrrrr...pazi ja vec godinama ne koristim za zvuk(i rezanje i konvertovanje i filmove i .....) nista drugo i veeeoma sam zadovoljan istim....pa cak mozes i da strimujesh muziku......postanesh bre ono, `radio` stanica...pazi molim te...ih.
da, ali ima mnogo toga a sta ti treba 5.1 a da nije jet audio, ja uglavnom gledam filmove online i najvise mi a to treba ali i sve ostaloi, to je malo veci kompromis
e sto se toga tiche....pre niki dan je bila tema, pita decko zasto sa youtubeta ne moze 5.1 itd.....u sustini, ne moze a opet ako ti je to glavni problem onda jedna stereo rachva ili mozda 2 mogu da ti rese problem ali 5.1 nekog striming video sajte-Neces da cujes....mislim pravi 5.1, tehnologija za tako nesto...nisam siguran da postoji......
daklem, kopirao sam URL nekog filma u JETAudio information viewer (gore desno u ekvilazjer prozoru slovo i ), ladno mi je u tom browser prozoru pustio film, sto znaci da bi trebalo da se cuje na svim zvucnicima posto se koristi JetA, jelte. E sada, ja sam trenutno na poslu pa to ne mogu da probam....tehnika mi je kod kuce ali eto...mozda i moze, probam gad stignem cikuriku
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.